Svrljiške novine

Broj pregleda

Pokret Dveri čeka broj 10

Pokret Dveri  juče je predao listu odborničkih kandidata pod nazivom “Dveri – za život Svrljiga“ za predstojeće lokalne izbore. Prvi na listi odborničkih kandidata je bivši član Socijalističke partije Srbije, diplomirani pravnik, Radiša Savić.

POKRET DVERI

Skoro da u Svrljigu nema porodice koja nije na neki način ugrožena zbog loših privatizacija svrljiških preduzeća i njihovih potraživanja u stečajnim postupcima, a popisuju im se stvari za neplaćene račune. Porodica je osnov svega i njoj, ali i rešavanju problema u privredi dajemo prioritet, jer je upravo lošim privatizacijama život u Svrljigu, koji je bio industrijski jak, zaustavljen i obezvređen. Nakon izbora očekujemo poraz i vlasti i opozicije i glas Svrljižana za Dveri – kaže Savić.

pokret br 2

Među odborničkim kandidatima na listi Pokreta Dveri su i Snežana Matejić, Ana Andrejević i mlada svrljiška pesnikinja Julijana Dobrašinović, koji su pozvali sve građane da se zagledaju u svoju porodicu, svoje pretke i svoje potomke i glasaju za Dveri na svim nivoima predstojećih izbora.

Na listi od 25 odborničkih kandidata, nalazi se 10 žena.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • orkestar jedva se sabramo.

  • Тако се сабрасмо да се више у Сврљигу неће саставити ни власт ни опозиција 😀

  • pa da i vlast i opozicija u zverima

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *