Broj pregleda
[post-views]

Miletić: Srećan Uskrs

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, čestitao je predstojeći Uskrs svim građanima opštine Svrljig. 

LIDER USS Milija Miletic

  • „U ime Ujedinjene seljačke stranke i u svoje lično ime čestitam Vam najradosniji hrišćanski praznik sa željom da ga proslavite u radosti, blagostanju i veselju u krugu svojih najdražih, puno zdravlja, sreće i da Vam ova godina bude blagorodna kako na njivi tako i u kući”, navedeno je u čestitki.

Vredno će se raditi i graditi u našem gradu, imamo dosta posla u narednom periodu. Pored infrastrukture trudimo se da u ovim zaista teškim vremenima, kada su masovna otpuštanja radnika, obezbedimo još radnih mesta i pritom uposlimo što više mladih ljudi u Svrljigu. Moram napomenuti da sam veoma zadovoljan što je u ovoj godini do sada sklopljeno duplo više brakova nego u toku cele prošle godine, što se odrazilo i na suzbijanje bele kuge,  kazao je Miletić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

  • Jedini pravi domacin medju politicarima koji se seti svake slave i praznika i cestita gradjanima svoje opstine. Svaka cast gospodine Mileticu tako se to radi. Sve najbolje na izborima zelimo vam pobedu.

  • Persona, intelektualac, drzavnik, redovni profesor itd

    • Für Sie…Nobel!!!
      Vidi, vidi, Analphabeten Geschäftsmann pronasao zareze i zapete i poceo da ih koristi… Samo jos i na kraju recenice neki znak intepuncije, ajde jeste zamorno i tesko za tebe ali pomuci se malo!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *