Svrljiške novine

Broj pregleda

Tomislav Nikolić posetio Svrljig i Pirkovac

Lider koalicije “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić smatra da se 6. maja odlučuje da li će Srbija “nastaviti da propada ili ćemo uspeti da je pokrenemo”.  
Tomislav Nikolić, u okviru predizborne kampanje posetio je danas opštinu Svrljig. Više stotina članova i simpatizera na čelu sa predsednikom OO SNS Svrljig,  dočekali su predsednika ispred nekadašnje fabrike za preradu lekovitog bilja ‚‚Herbogal‚‚.

Goran Jeremijic Tomislav Nikolic

  • Bilo bi mi drago da se sa ljudima širom Srbije susrećem ispred fabrika koje rade, ispred uspešnih domaćinstava, malih i srednjih preduzeća, ali teško možemo da nađemo primer da govorimo o nečemu što je pozitivno u Srbiji. Za ovih 12 godina vladavine DOS-a nekako je postalo uobičajno da svaki dan neka fabrika bude zatvorena, da je nešto poskupelo, da je još neko izgubio posao. Vreme je da se Srbija pokrene vreme je za promene i nemojte dozvoliti da još jednom oni pobede, rekao predesednik SNS Tomislav Nikolić.

Toma Nikolic u Svrljigu

Nikolić je naveo i da vlast građane plaši ratom, a da je jedini rat na koji se on sprema rat protiv kriminala i korupcije.
“Neka se pripreme za taj rat, počećemo iz vlade i ići ćemo do svake lokalne samouprave”, poručio je Nikolić.

TOma Nikolic Pirkovac

Poštujući duh pravoslavlja i našu hrišćansku kulturu Nikolić je na današnji praznik Blagovesti posetio manastir sv Arhangel Gavrilo u selu Pirkovac .

Toma Nikolic Goran Jeremijic

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *