Svrljiške novine

Broj pregleda

Jeremijić: Očekujemo pobedu

Naprednjaci na lokalnim izborima redni broj 7, pod  sloganom ‚‚Pokrenimo Svrljig – Tomislav Nikolić‚‚.

  • Goran JeremijicOčekujemo pobedu, kako  na republičkom tako i na lokalnom nivou.  Jedino nova i odgovorna vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom može pokrenuti razvoj malih i srednjih preduzeća i omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Imamo i program za organizovani razvoj poljoprivrede i rešavanje problema u komunalnoj infrastrukturi, kazao je predsednik OO SNS Goran Jeremijić.

Na pitanje zbog čega je došlo do kašnjenja sa dobijanjem broja, rečeno nam je da opštinska izborna komisija zatražila ovlašćenje za sklapanje koalicije od Pokreta snaga Srbije -BK, koja je već juče dostavljena.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Dragi Bože sačuvaj srpski narod od stranke preokret i stranih plaćenika tipa Čede, Čanka, Tadića, Dačića, Vuka itd. Oni koji su Srbiju doveli pred ambis , narod ostavili bez posla i leba, uništili ekonomiju. Dopustili secesiju dela Srbije izdali Voju prevarili narod godinama pa zar bi za njih glasali ? ? ? Svin patriote svoj glas daju Srpskoj Radikalnoj Stranci i Jadranki Šešelj samo nam oni garantuju opstanak i prekid daljnjeg podaničkog ponašanja dosadašnjih izroda.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *