PRS i Bogata Srbija zajedno sa USS

Broj pregleda

Pokret radnika i seljaka i Bogata Srbija danas su zvanično odlučile da na lokalne izbore izađu sa Ujedinjenom seljačkom strankom. Lideri ovih stranaka na lokalnom nivou uz obrazloženje da Ujedinjena seljačka stranka vodi  najbolju, pre svega domaćinsku politiku, odlučili su da na izbore izađu ujedinjeni.

 • Ja kao predstavnik Bogate Srbije u Svrljig apsolutno ne podržavam politiku LDP i osatalih stranak već domaćinsku politiku koju vodi Milija Miletić i Ujedinjena seljačka stranka jer svakako smo srodne stranke i sa skoro istim ciljevima nastupamo na izbore. Moram da spomenem i one lidere partija koji su u proteklom periodu ‚‚lupali u šerpe‚‚ da sa takvom politkom slobodno nastave a mi ćemo zajedno sa liderom USS raditi na doprinosu i boljitku za selo, poljoprivredu i celokupnu opštinu Svrljig, rekao je Dragiša Basarić predstavnike Bogate Srbije u Svrljigu.
 •  uss psr bogata srbija zajedno
 • Mi takođe imamo sličan program kao i Ujedinjena seljačka stranka. Prema tome doneli smo odluku da na predstojeće izbore idemo zajedno. Smatramo da je potpuno ispravna i dobra odluka sa kojom se slaže i naše članstvo. Takođe ćemo se zalagati i unositi inovacije u podsticaju poljoprivrede a svakako akcenat će biti na poljorpivredno preduzetništvo, rekao je Ivan Blagojević ispred Pokreta Radnika i Seljaka koji je na listi USS za odbornika.

 

Pročitajte i

2 Komentar

 • ako vas dvoje imate veze sa politikom….ja cu biti predsednik drzave!!!

  pogotovo ovaj basaric!!!

  • Gospodine ili gospodjo,
   kako mozete da sumnjate u Basarica i njegove kvalitete?! To je covek koji se samo jednom radja! A ti nisi rodjen za predsednika. Jedan predsednik ne ostavlja komentare ovakvog tipa kao sto ti ostavljas. Prema tome, vrati se svom ustaljenom poslu i ostavi snove na miru. Spavaj sa nadom, ustaj sa verom! A Takaja kupio kanu da te taksira po Timoku. Blago tebi! Vise od ovoga ti ne treba!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *