Broj pregleda

Seljaci i reformisti žele sa PUPS-om na izbore

Beograd – Predsednik Pokreta ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić razgovarao je sa predstavnicima Ujedinjenje seljačke stranke i Reformista Vojvodine o mogućem zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima, saopšteno je danas.

Predsednik PUPS-a rekao je da mu je drago što Ujedinjena seljačka stranka i Reformisti Vojvodine pokazuju spremnost za saradnju sa PUPS-om na narednim izborima.

– Razgovori su bili korektni i sa razumevanjem. Odluka o mogućoj saradnji može se očekivati u toku naredne nedelje – izjavio je Krkobabić, a navodi se u saopštenju.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić rekao je da bi ta partija želela da na predstojećim izborima bude u koaliciji sa PUPS-om zbog njihovih dosadašnjih rezultata, brizi o svim ugroženim kategorijama stanovništva i doslednom zalaganju u oblasti socijalne politike.

U razgovoru sa Krkobabićem i predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac izrazio je interes da se njegova partija pojavi na narednim izborima zajedno sa PUPS-om.

 izvor:/www.blic.rs

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.