Broj pregleda

Mlada Svrljižanka ponovo blista

Julijana Dobrašinović, mlada poetesa i maturantkinja knjaževačke gimnazije koju znamo pod pseudonimom ,, zvezda na književnom nebu” ponovo je opravdala svoj status uspešne devojke.
Na smotri talenata Srbije (odsek novinarstvo) u Beogradu, Julijana je bila u prilici da intervjuiše ministra prosvete Žarka Obradovića, upozna upravnika Narodnog pozorišta gospodina Đurovića, dekana fakulteta za kulturu i medije Megatrend univerziteta Milivoja Pavlovića, dekana fakulteta Političkih nauka gospodina Iliju Vujačića, pesnika Ršumovića, i predavače sa fakulteta za kulturu i medije Megatrend univerziteta.

Julijana Dobrasinovic

Posetila je redakciju dnevnog lista Press i za isti izjavila da je oduševljena i da bi volela da se oproba u pisanim medijima.
I to nije sve. Kada se vratila sačekala je vest da je ponovo, već četvrti put dobitnik međunarodnog priznanja.

Julijana je osvojila prvo mesto na međunarodnom književnom konkursu ,,Vojislav Despotov” koji je pokrenut od strane ,, Scene svih kreativnih” u Novom Sadu.

–   Živim svoj san. Oduševljena sam sopstvenim napredkom. Svaki dan je sve uzbudljiviji sa više uspeha i prosto se zapitam da li je moguće da jedna osamnaestogodišnjakinja ima ovoliko uspeha za sobom. Na susretu talenata Srbije provela sam se zaista divno, upoznala sam ljude koji imaju jasne ciljeve u životu baš kao i ja, i sve ovo mi je , zapravo, podstrek da još više napredujem. Znam da uvek može više pa hajde da vidimo šta me čeka dalje, govori Dobrošinovićeva.

Julijana ističe da jedva čeka da upiše studije Srbistike i da joj je to želja već godinama unazad.

Redakcija ,,Svrljiških vesti” joj želi još dug i uspešan put kroz književnost.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.