Broj pregleda

USS: Humanost pre svega

Novcana pomoc

U četvrtak 5.januara 2012.godine u prostorijama Ujedinjena seljačka stranka u Svrljigu organizovana je humanitarna akcija dobrovoljnog prikupljanja novčanih sredstava za pomoć lečenju dece koja boluju od raka.
Tom prilikom odziv građana bio je  veliki što pokazuje i prikupljena suma koja iznosi blizu 80 000 dinara.  Pored više stotina građana koji su učestvovali u ovoj akciji nisu izostali ni privredni subjekti koji su pomogli da se sakupi što veća suma novca.

–                 Danas je ove humane ljude okupio jedan povod a to je pomoć malom dečaku koji boluje od ove teške bolesti. Koristim priliku da se zahvalim svim ljudima u opštini Svrljig koji su danas dali svoj doprinos i time pomogli da ovaj dečak što pre ozdravi. Moram da napomenem da ovo nije nikakav politički marketing, stoga pozivam i ostale političke organizacije da na isti način pozovu svoje članstvo i da sakupe novac i pomognu ljudima kojima je to preko potrebno, rekao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić.

Akcija prikupljanja novca nastavljena je aukcijskom prodajom raznih predmeta .

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *