Search
Close this search box.
Broj pregleda

USS Odgovorno za budućnost

Podeli sa prijateljima:

USS odgovorno 1

Prepuna sala Kulturnog Centra u Šapcu, dokaz je da Ujedinjena seljačka stranka doživljava još jednom pravu ekspanziju i uživa veliko poverenje građana Srbije.
Dragan Stanković, zamenik predsednika USS, ujedno i domaćin tribine, predstavio je program stranke i njene ciljeve u daljem periodu.Dragan
–        Od osnivanja do danas USS-u nije bio prioritetan cilj, niti će biti, da ruši vlast, ma kako god se ona zvala. Cilj nam je, da zaštitimo pre svega seljačke interese, da budemo iskreni zastupnik svakog onog ko kroz poljoprivredu ostvaruje sopstvenu egzistenciju ali i egzistenciju svoje porodice. Do danas, po našem mišljenju, to niko u dovoljnoj meri nije činio ili ako je to sradio – loše je radio, rekao je Dragan Stanković ugledan mačvanski domaćin.

SevarlicPodršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci dao je i predsednik Društva agrarnih ekonomista Srbije, Miladin Ševarlić.
Ševarlić smatra da će USS biti veliko iznenađenje na predstojećim izborima, a da će njen koalicioni partner biti ovaj narod koji veruje i prepoznaje prave domaćine.

 

Za govornicom je izašao i prof.dr Miroslav Malešević – profesor na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu i vrhunski naučnik za Malesevicpoljoprivredu i stočarstvo. On je u svom izlaganju predočio prisutnim simpatizerima i članovima da će od velike koristi selu i seljaku biti ukoliko na sledećim izborima USS ima svog predstavnika u parlamentu Srbije.

JorgacevicSkup je podržao i Momčilo Jorgačević – privrednik i vlasnik lanca restorana u Ljubljani. Rodom iz sela Vučja kod Leskovca, ugledan domaćin. On je istakao da se glas seljaka mora čuti, jer je seljak i selo pokretač svake države u svetu i dodao da je Seljačka stranka u Slovenskom parlamentu od ove godine i zastupaće interese poljoprivrednika, za šta se USS mora izboriti i u Srbiji.

Na kraju je predsednik USS, Milija Miletić, pozdravio ogroman broj pristalica i simpatizera Ujedinjene seljačke stranke;

– Sada kada vas vidim okupljene na jednom mestu sa istim ciljem nemamo razloga za brigu. Ujedinjena seljačka stranka se priprema zaMilija Miletic predsednik USS samostalan nastup na predstojećim izborima. U pojedinim sredinama gde je stranačka infrastruktura ojačala, sigurno ćemo ostvariti dobar izborni rezultat, rekao je predsednik Miletić i dodao da je Ujedinjena seljačka stranka jedina stranka čije je sedište van Beograda i nalazi se u Svrljigu. Problemi su svuda oko nas, trenutno vlada ekonomska kriza i teško je doći do posla. Veoma se teško živi i u gradu i na selu, ali mi se trudimo da poboljšamo kvalitet življenja tako da u našoj opštini subvencijama i podsticajnim merama olakšavamo rad i stvaramo bolje uslove za život svim žiteljima, a to će biti praksa gde god USS ima svog predstavnika u vlasti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano