Broj pregleda

Vidljivi rezultati jačanja poljoprivrede

Delegacija kod predsednika

Karavan ekipe “Znanje imanje” , snimatelji predvođeni urednicom i voditeljkom Jasminom Nikitović-Stojičić, primljeni su juče u kabinetu predsednika opštine Svrljig.

Miletić je najpre upoznao televizijsku ekipu nacionalnog javnog servisa RTS o potencijalima našeg kraja i uz to dodao kratko objašnjenje o brojnim subvencijama koje je ove godine Opštinska uprava obezbedila za seoska domaćinstva. Činjenica je da su naša sela uglavnom stanište staračkih domačinstava ali razvojem poljoprivrede, poboljšanjem infrastrukture i uslova života i standarda, nastojaćemo da zadržimo mlade na selu, da sela oživimo u svakom pogledu .a sve zarad unapređenje poljoprivrede i njen ravnomerni razvoj rekao je Miletić . Emisija koja će biti emitovana u nedelju 4.decembra 2011.godine na Drugom program radio televizije Srbije (RTS), će prikazati značajne informacije o poljoprivrednim proizvođačima, preduzećima i organizacijama sa prostora svrljiške opštine.

Jučerašnjim obilaskom članovi ekipe Jasmina Nikitović-Stojčić – urednik i voditelj emisije ’’Znanje imanje’’ i njeni stručni saradnici, mogli su se uveriti u zavidan broj grla stoke na imanju Raškovića u selu Beloinje. Snimanje je kasnije nastavljeno u drugim selima opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *