Search
Close this search box.
Broj pregleda

Saopštenje SNS

Podeli sa prijateljima:

25. septembra 2011.godine Srpska napredna stranka, Opštinski odbor Svrljig, dostavila je svim medijima u Svrljigu saopštenje za javnost, a koje Vam mi, prenosimo u celosti.

‚‚ Поштовани суграђани актуелна локална власт отпочела је предизборну кампању засновану на јефтином политичком маркетингу, а све у циљу обмане бирача на предстојећим изборима. Овакав вид кампање води се из разлога прикривања и одвлачења пажње наших суграђана од реалних проблема са којима се суочавамо, а неспособна локална власт није била у стању да те проблеме реши на прави начин.

   Српска Напредна Странка сматра да локална власт није ништа учинила на економском опоравку наше општине, да ништа није учињено на праведном сагледавању социјалних проблема грађана и решавању истих, актуелна локална власт није утицала на трајно смањење броја незапослених у нашој општини, није испунила своја претходна предизборна обећања на трајном решавању водоснабдевања у нашој општини.

     Српска Напредна Странка поставља питање владајућој коалицији, на чијем је челу Уједињена Сељачка Странка, да ли је и за колико увећан сточни фонд на територији општине Сврљиг за протекле четири године? Сврљишки Напредњаци траже одговор од локалних власти зашто је локална самоуправа дозволила укидање појединих аутобуских линија ка удаљеним селима, а на другој страни немилице троше новац из општинског буџета на мање битним стварима.

    Општинси одбор Српске Напредне Странке јавно позива надлежне представнике локалне власти да објаве колике приходе општина има од експлоатације каменолома у атару села Тијовац, ко експлоатише тај каменолом и под којим условима? Постављамо питање локалној власти ко је био извођач радова на уређењу градске депоније, да ли градска депонија има употребну дозволу и колико је извођач радова наплатио своје услуге? Зашто локална власт у протеклом пероду није ништа учинила на решавању проблема са канализационом мрежом у насељу Лукавица, када је то било једно у низу неиспуњених предизборних обећања актуелне власти? Нека актуелна локална власт одговори колико им је мандата на власти потребно да би почели да решавају горуће проблеме житеља насеља Поповци у вези водоснабдевања, канализационе мреже и путне инфраструктуре? Да ли је актуелна општинска власт на адекватан начи сагледала проблеме приватних предузетника у нашој општини и пружила им адекватну помоћ у пословању?

    Ово је само део питања која општински одбор Српске Напредне Странке у Сврљигу поставља владајућој коалицији коју чине Уједињена Сељачка Странка, Српска Радикална Странка, Демократска Странка Србије и од скора и Уједињени Региони Србије.

   Српска Напредна Странка поставља питање житељима општине Сврљиг да ли је потребно дати још један мандат странкама које уназад скоро четири године воде нашу општину у сигурну пропаст, а све зарад личних и страначких интереса? ‚‚

ОПШТИНСКИ  ОДБОР  СРПСКЕ  НАПРЕДНЕ  СТРАНКЕ  СВРЉИГ

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano