Search
Close this search box.
Broj pregleda

Do vodovoda kroz akciju ‚‚Dinar na tri‚‚

Podeli sa prijateljima:

Nisevac cesma

Meštani sela Niševca, danas su zvanično dobili rekonstruisanu primarnu vodovodnu mrežu, koja ima kapaciteta da zadovolji potrebe svih meštana ovog sela.

Rekonstruisano je 7 kilometara vodovodne mreže  koja je izgrađena sa brda prema selu Drajinac do Niševca, gde je ukupna vrednost radova iznela 13 miliona dinara. Gradnja je finasirana zajedničkim sredstvima, tako što je opština platila na početku dve,  potom tri  a selo jednu četvrtinu ukupne vrednosti radova.

‚‚Ranijim asfaltiranjem seoskih ulica, regulacijom dela Timoka kroz atar sela, otvaranjem obdaništa, rekonstrukcijom vodovoda iPredsednik opstine Svrljig rešavanjem ostalih infrastrukturnih problema, nastojimo da revitalizujemo Niševac zadržavanjem mladih, na domaćem ognjištu. Verujem da,  kao maltene predgrađe Svrljiga selo Niševac, udaljeno od centra samo pet kilometara, ima sve uslove da se revitalizuje a njegov primer u rešavanju infrastrukturnih probelama, treba da prate i ostala naša sela, rekao je predsednik Miletić‚‚.

 

Milenko Mihajlovic NISEVACPredsednik sela Milenko Mihajlović, u svom obraćanju javnosti, u ime celog sela zahvalio se predsedniku opštine Svrljig i naglasio da je je ova rekonstrukcija vodovodne mreže od velikog značaja, ali da bez akcije ‚‚Dinar na tri dinara‚‚ koju sprovodi opština Svrljig ne bi uspeli u tome. Mihajlović je dodao da je u predhodnem periodu urađeno dosta u ataru ovog sela, obnovljena je crkva, rekonstruisana je seoska škola, izvršena je telefonizacija a prošle nedelje je otvoreno i obdanište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Hemijsko suzbijanje ambrozije na teritoriji opštine Svrljig

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano