Search
Close this search box.
Broj pregleda

Svrljiški veterani na terenu

Podeli sa prijateljima:

foto svrljiske novine

U ponedeljak na sportskom centru ‘’Pastirište’’ na revijalnoj utakmici, pred oko stotinak gledalaca, svrljiški veterani poraženi su od ekipe Sinđelić iz Svilajinca rezultatom 3:2.

Utakmica je na moment bila veoma interesantna, veterani i  jednog i drugog tima pokazali  su svoju borbenost na najbolji ali pre svega fer plej način.  Sinđelić je ekipa koja ima dug fudbalski staž, pa je samim tim i uigranija, dok su svrljižani tek na začetku i za sada predstavljaju sintezu starijih i mlađih igrača, koji su neaktivni u velikom fudbalu. Najefikasniji u svrljiškom timu bili su Ivan Filipović i Aleksandar Dimitrijević koji se takođe istakao pogodtkom u predhodnom meču u Tešici.  Veterane do kraja ove godine očekuju još četiri meča, najpre u Nišu protiv ekipe Radnički i Jastrebac, zatim u Zaječaru protiv Timoka i u Svilajincu će se sastati sa ekipom Sinđelić.

‘’Svake godine pokušavamo da oživimo veteranski fudbalski klub, pa s obzirom na to, ove godine imamo ukupno deset meča od kojih smo odigrali tri : Timočanin  – Svrljig 0:0 ; Jastrebac Tešica – Svrljig 1:3 ; Svrljig – Sinđelić 2:3. Na ove tri utakmice svojim golovima na neki način istakao se Aleksandar Dimitrijević, jer je bio strelac u Tešici gde smo pobedili, a evo i juče u Svrljigu, takođe svoju borbenost i htenje su pokazali i ostali igrači naglasio je kapiten Boban Marinković i dodao da u redove svrljiškog veteranskog kluba veliku pomoć očekuju od novopristiglog pojačanja Miloša Kostića’’.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano