Svrljiške novine

Broj pregleda

Radno mesto prioritet

Miletic predsednik

Za opštinu Svrljig je predviđeno 114 popisnih krugova i 97 popisivača, sa mogućnošću izbora 10% rezerve, što daje ukupan broj popisivača od 107.

Što se tiče rasporeda radnog vremena izabranih instruktora, predsednik Milija Miletić je naglasio da insistira da se instruktori zaposleni u Opštinskoj upravi ne smeju angažovati na ovim poslovima u toku radnog vremena, da je prioritet radno mesto i poslovi iz opisa radnog mesta, a da se poslovi vezani za popis stanovništva mogu raditi posle 15,00 časova, odnosno posle isteka radnog vremena. 

Komisija je zajednički formirala grupe naselja za koje je predviđeno ukupno 10 popisivača, koje se prema karti sa grafičkim prikazom opštine graniče i predstavljaju celinu. Tih grupa ima 8, s tim što su sedam grupa dobile po jednu rezervu na svojih 10 popisivača, dok je grupa: Svrljig i Šljivovik, koja ima 27 popisivača, dobila 3 rezervnih popisivača.

Takođe je naglasio da će se i instruktaža za popisivače održavati u poslepodnevnim satima u prostorijama srednje škole, pod nadzorom republičkog inspektora, Marinka Zelenovića.

Što se tiče treće tačke, dogovoren je termin 20.08.2011.godine od 10,00 časova.

Sednica je završena u 13,10 časova.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *