Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ranđelović: ‚‚Lepo mi je u Vardaru‚‚

Podeli sa prijateljima:

NAJNOVA SLIKA

Ono što su makedonski mediji pisali protehlih desetak dana prošle subote se i obistinilo. Predrag Ranđelović, fudbaler iz Svrljiga, pokazao se kao pravo pojačanje najtrofejnijeg makedonskog kluba, Vardara iz Skoplja.  Doskorašnji kapiten Teleoptika i jedan od najtaletovanijih izdanaka Partizanove škole fudbala jedan je od najzaslužnijih za pobedu skopskih „crveno-crnih“  od 1:0, na „vrućem“ terenu u Prilepu, protiv ekipe „11. Oktomvri“. Ranđelović je, u 65. minutu susreta, asistirao kapitenu Vardara, Filipu Ivanovskom, koji je postigao jedini gol na susretu i doneo svojoj ekipi tri veoma važna boda na samom startu najelitnijeg makedonskog  takmičenja.

 

Ranđelović je nekoliko puta bio na pragu prelazka u Partizan, čak je i strateg crno-belih, Aleksandar Stanojević govorio da ozbiljno računa na njega ali zbog čudnog spleta okolnosti, mladi vezista, nikada nije obukao dres A-tima srpskog šampiona pa je rastanak bio neminovan.

vardar

„Bilo mi je jako teško da odem posle šest godina provedenih u Partizanu i Teleoptiku, jer je Zemunelo za mene bio druga kuća. Tamo sam igrački stasao, stekao dosta prijatelja ali šta je tu je. Posle dobre sezone u kojoj smo izborili opstanak kockice su se tako sklopile da sam procenio da je najbolje da krenem dalje.  Znao sam da ću karijeru nastaviti u nekom od kvalitetnih klubova, ali nisam znao da će to biti najbolji makedonski klub Vardar. Potpisao sam jednogodišnji ugovor sa klubom evropskog renomea koji ima za cilj da se vrati na put stare slave i uključi se u borbu za titulu prvaka Makedonije. U Vardaru sam lepo dočekan i potrudiću se da svojim igrama opravdam sva očekivanja kluba i „KOMITA“ njegovih navijača, izjavio je Predrag Ranđelović, nova „osmica“ Vardara iz Skoplja za svrljiške novine.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano