Search
Close this search box.
Broj pregleda

USS za svaku pohvalu

Podeli sa prijateljima:

Milija Miletic slika 01

Nakon demontiranja krana, Ujedinjena seljačka stranka, organizovala je čišćenje prostora unutar sportske hale. Tridesetak članica i članova Ujedinnjene seljačke stranke, u nedelju, 26. juna, najpre se okupilo u prostorijama stranke, a zatim, ponevši odgovarajući alat, krenulo sa čišćenjem i uređenjem zapuštenig prostora unutar nedovršene sportske hale. Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i inicijator ove akcije, Milija Miletić, rekao je da nakon uklanjanja krana, ovaj prostor treba iskoristiti za izgradnju igrališta, dogradnju tribina i da će Odbornička grupa, USS u svrljiškom parlamentu, već na narednoj sednici tražiti da se u dnevni red uvrsti i ova inicijativa. Predsednik Miletić je obećao da će on lično iskoristiti nedavno uspostavljene dobre odnose sa predstavnicima slovenačke Ljudske stranke i zatražiti pomoć za uređenje dela sportske hale u Svrljigu.

slika 2

Akciji u kojoj je pokošena trava, posečeno šiblje i drveće koje je godinama raslo i prikupljanju plastičnih flaša, prisustvovao je i predsednik Opštinskog odbora USS u Svrljigu, doktor Aleksandar Ignjatović, koji je rekao da treba iskoristiti ovaj prostor za izgradnju terena za mali fudbal, košarku ili tenis, bez obzira što hala nije pokrivena.

Novac za uređenje dela prostora u nedovršenoj sportskoj hali, treba potražiti i u predpristupnim fondovima Evropske unije, kada Srbija postane kandidat za uluzak u Uniju, a tu nam mogu pomoći prijatelji iz Slovenije, rekao je predsednik USS Milija Miletić, dodavši da sve radove treba izvoditi tako da ne ometaju eventualni nastavak radova na izgradnji ovog, za svrljižane, istorijskog sportskog objekta.

Informativna služba USS

11 Responses

 1. Ko pise uopste ove vesti? Kakav je ovo naslov USS za svaku pohvalu? Ko je Vas ucio novinarstvu, profesionalnom i nepristrasnom izvestavanju? Ako ste uopste culi za tako nesto.

 2. Nisi shvatio poJentu… naglasak je na profesionalnom i nepristrasnom izvestavanju…
  I uoastalom ovo treba da bude ozbiljan sajt, pa molim administratore da malo vise obrate paznju kakve sve komentare dopustaju da se objave. Ukoliko ste zaista ozbiljan sajt ili bar pretendujete da budete, morate obratriti paznju da se ne objavljuju kometnari u kojima se ne postuju ostali sagovornici ( da tako kazem) i gde im se ne obraca sa uvazavanjem…
  I jos nesto – puko prepisivanje stranackih saopsenja, bez ikakve urednicke recenzije je daleko od novinarstva.

 3. To je apsolutno nebitno kome se moji komentari dopadaju a kome ne…lupajte vi unlikove do mile volje, i bezite od istine ako hocete – vas problem… To da svrljiski mediji zavise od dobre volje gospodina predsednika Miletica je opste poznata stvar. Mogu ja na kraju krajeva da razumem da se ovakve vesti prenose od reci do reci( i ovde i na Bubamari i na Laseru) ipak ti ljudi zive od toga i nemaju velikog izbora nego da rade tako kako rade. Ali i dalje ostaje cinjenica da to nije nepristrasno i profesionalno izvestavanje.
  A zaista ne mogu da razumem zbog cega se objavljuju komentari poput Nesinog… cemu onda ono cekanje da komentar odobre admini.

 4. Ko danas profesionalno i nepristrasno informise?
  Korupcija na sve strane a ti solis pamet ovde. Dobro mozda gresim,mozda si najpametniji,mozda si popiJo svu pamet ovog sveta prijatelju.. Da,da…..

 5. I to ti je argument? Niko danas ne informise nepristrasno i zbog toga je to u redu?
  Ja iznosim neke cinjenice. Nisam popio svu pamet ovog sveta. Kazi sta nije istina u onome sto sam rekao. Ko finansira svrljiske medije? Koliko redovno zaposleni u svrljiskim medijima primaju plate? Tek onda kad gospodin predsednik Miletic to odobri. A ako kojim slucajem gospodin predsednik Miletic nije zadovoljan nekom vescu, platu nece ni dobiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano