Search
Close this search box.
Broj pregleda

Dobra saradnja USS i DS

Podeli sa prijateljima:

Miletic saradnja
Vodosnabdevanje Svrljiga biće poboljšano revitalizacijom dela primarne vodovodne mreže od izvorišta Rumenjak do kaptaže ispod sela Prekonoga na brdu zvanom Kitke.
Ovo su  danas novinarima saopštili predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, inače predsednik Ujedinjene seljačke stranke i predsednik Demokratske stranke u Svrljigu Dejan Miletić.

‚‚Želim da istaknem kao dobar primer saradnje vlasti i opozicije zajedničko angažovanje na projektu revitalizacije dela vodovoda iz Rumenjaka do Prekonoge. Naime, predsednik DS Dejan Miletić i ja, zajedničkim nastupom kod Ministarstva poljoprivrede, uspeli samo da izdejstvujemo realizaciju ovog projekta. Opština je uvek spremna, bez obzira na stranačko opredeljenje, da sarađuje sa svim partijama iz vlasti ili opozicije koje su voljne da učestvuju u akcijama od opšteg interesa za građane, rekao je predsednik opštine svrljig Milija Miletić‚‚.

Da je reč o zajedničkoj akciji potvrdio je i predsednik DS Dejan Miletić.

‚‚Smatramo da stranačko opredeljenje i da li smo u vlasti ili opoziji ne treba da utiče na iniciranje ili realizaciju bilo koje  akcije u interesu građana svrljiške opštine. Naše je opredeljenje da se uvek anagažujemo kada treba pomoći građanima. Konkretno, reč je o projektu vrednom deset miliona dinara. Nadležno ministarstvo će dati osam miliona a još sa dva miliona radove će finasirati opština iz budžeta, dodao je Dejan Miletić, predsednik DS u Svrljigu‚‚.

Predsednik  opštine Milija Miletić nagalasio je da je uvek  spreman i kao lider USS i kao predsendik opštine na saradnju sa opozijom ako je to u interesu poboljšanja standarda i uslova života Svrljižana.

13 Responses

  1. Ma briga me i za ovoga i za onoga,svi su isti.Nema moj,tvoj,njegov.Samo me zanima kako ce da se operu pred svoje clanove, glasace.A i zanima me to kako ce da” poboljsaju vodosnabdevanje”kad izvoriste nema izdasnost u letnjem periodu.Sta ce popravljaju,kad nema dovoljno vode da stize.Po svim zakonima ovozemaljskim, ako nesto nema,nema ga.Moze i novu podstanicu da naprave,moze i da stave neke cevi od po 2 metra u precniku ali onde tj u Rumenjaku nema vode pa nema.Presusilo!Jedino resenje je da dovedu iz Nisa tj.ono cvoriste iz Niske Banje, ali treba da postavljaju 20 km. cevi,sto je velika investicija.

  2. A sto je najgore,ovde se u vecem delu teksta samo spominje to kako su se “predsednici” slizali,a nigde ne pise to sto ce da urade. da nam pojasne malo o cemu se radi.

  3. Jos i ovo kojim se to firmama daje novac građana Svrljiga a vlasnik te firme je jos i direktor neke …..,NEKO još 21. februara uputio Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja, ali odgovora još nema,Inače, a i ovo Zakon o agenciji za borbu protiv korupcije zabranjuje da javni funkcioner obavlja drugi posao “koji zahteva zasnivanje radnog odnosa”I protiv koga su podnete prijave Prekrsajnom sudu u Nisu .NADAM SE DA OVO NECE BITI CENZURISANO,dajte istu neomte bezati od nje!

  4. Pa mozda ce da ima vode za njega,jer je u dolini i na principu slobodnog pada sliva se , kad nestane ovima na brdu.E tako ce ovim ljudima koji zive pod brdom da obezbedi pun pritisak, na ustrb sviju ostalih.

  5. Samo nek se lizu USS i DS ali su gradjani siti i jednih i drugih. Promenice se nesto posle izbora ali najverovatnije da ce se USS pridruziti Ds-u u opoziciji! Dobro je da se bilo sta radi u Svrljigu ali dok privreda ne krene sve ostalo je zamajavanje naroda. Dejan je dobar decko ali je u losoj stranci u kojoj njegova dobrota ne moze da dodje do izrazaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano