Search
Close this search box.
Broj pregleda

Tribine u gradskom parku

Podeli sa prijateljima:

parkk

Gradski park u Svrljigu biće uskoro obogaćen novim sadržajem. To je saopšteno prilikom današnjeg obilaska parka delegacije koju su sačinjavali predsednik opštine Milija Miletić, direktor Direkcije za izgradnju grada Ivan Božinović i direktor Kulturnog centra  Svrljig, Zoran Gavrilović.

‚‚Dogovrili smo najpre da se popločaju prilazni pravci do spomenika a potom u pozadini da se izgrade mini tribine za održavanje manifestacija poput ,,Dečijeg festivala,, – što praktično znači već u narednom mesecu. Činimo sve da stvorimo što bolje uslove za rekreaciju, zabavu i odmor mladih – da bude što više prijatnih mesta u gradu poput ovog parka ali istovremeno apelujem na sve posetioce da brižljivo čuvaju ono što je izgrađeno i što će biti dograđeno jer iskustvo upozorava da se se ne odnose svi odgovorno prema sredini koju koriste. Uz napred navedeno uskoro ćemo, uz pomoć volontera, na neki način restaurirati spomenik žrtvama fažizma u centralnom delu parka rekao je predsednik Miletić prilikom posete parku‚‚.

Direktor Direkcije za izgradnju Ivan Božinović je naglasio da će tribini biti izgrađene sa kapacitetom od 60 do 9o mesta za sedenje i još toliko za stajanje. Prema navodima direktora Kulturnog centra Zorana Gavrilovića, nove tribine i montažna pozornica pred njima, biće korišćene ne samo za ,,Dečiji festival,, već i za sve druge prigodne manifestacije kultuno zabavnog sadržaja u letnjem periodu.

 

6 Komentara

  1. “Činimo sve da stvorimo što bolje uslove za rekreaciju, zabavu i odmor mladih”= najveci cinizam izrecen od strane lokalnog rukovodstva.Neka kazu sta su uradili do sad na tome, ako smeju!!!!!

  2. Ma sve je to lepo,ali bi prvo trebali da sprece opijanje i drogiranje u parku,a ne da deca nemaju gde da se igraju jer je sve zivo polomljeno!

  3. i to izmedju ostalog treba da se uradi ali nije losa ideja da se uradi letnja pozornica npr negde na pastiristu i sl ,, pa da se okupe ljudi kad se odrzavaju susreti sela ,neki koncerti,nesto slicno ko u Beloj Plalnci ,,

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano