Search
Close this search box.
Broj pregleda

Najavljeni radovi

Podeli sa prijateljima:

Selo DrajinacOpštinsko rukovodstvo, predsednik opštine Milija Miletić i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović, obišli su selo Drajinac i u saradnji sa Mesnom zajednicom, najavili radove u ovogodišnjoj građevinskoj sezoni.

U razgovoru sa predsednikom MZ ovog sela, Rankom Nedeljkovićem, članovima saveta MZ i odbornikom Ivanom Milivojevićem, predsednik Miletić je rekao da će se najpre pristupiti rešavanju problema vodosnabdevanja ovog sela.
U saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem izvršiće se ispitivanje kapaciteta izvorišta kao i kvalitet vode, a zatim će biti raspisana javna nabavka za izgradnju kaptaže što bi značilo dovođenje vode do skoro svakog domaćinstva u selu.
Planira se i izgradnja igrališta za mali fudbal sa žičanom ogradom i asfaltiranje platoa kod zadružnog doma, dok će kroz „akciju na dinar tri dinara“  biti asfaltirano nekoliko ulica u selu.
Predsednik MZ sela Drajinca, Ranko Nedeljković istakao je izuzetno dobru saradnju sa rukovodstvom opštine i Fondom za razvoj poljoprivrede i najavio radove na uređenju atarskih puteva.

Predsenik Miletić je najavio i rešavanje vodosnabdevanja sela Plužine pronalaženjem izvorišta i izgradnjom kaptaže ili nekog drugog objekta koji će poboljšati snabdevanje vodom meštana i ovog svrljiškog sela.

5 Komentara

  1. Pa jel sam vam reko,on bi i svoju babu prodao, samo da bude na vlasti.Opet je se setio Pluzine i njihovog problema vodosnabdevanja,a i sam (mozda)zna da tamo nema izvorista i 5 km.unaokolo.Ljudi i po 3 km nose vodu od cesme u dolini,a i ti bunari sto su tamo , to su neispravni bakterioloski.A trebaju mu glasaci, jer ga niko u selu ne smatra za sposobnog i svi bi da ga se rese,javna je tajna!

  2. Puno uspeha u daljem radu, pa da sve krene kao voda iz cesme! Generacije ce vas slaviti ako uradite ono sto jos od Rimljana niko nije uradio sto se tice vodosnabdevanja u Drajincu a to je da imamo vodu iz vodovoda tokom cele godine(za neupucene-u ataru sela Drajinac, na potezu prema Nisevcu, u mestu zvanom Kovilovik postoje ostaci keramickih cevi koje vode poreklo jos iz doba Rimljana a iz kojih i dan danas tece voda!!!)
    Ja mislim da smo zasluzili da u 21. veku imamo dobar vodovod!!!
    U zdravlje!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano