Search
Close this search box.
Broj pregleda

Sv.Marko slava USS

Podeli sa prijateljima:

USS SlavaUjedinjena seljačka stranka sa sedištem u Svrljigu obeležila je osmog maja svoju krsnu slavu Sv.Marko . Nove prostorije USS osveštao je i presekao slavski kolač lokalni sveštenik Dragiša Jovanivić. Za novog kolačara slave javio se Saša Milošević perd.OO USS Medijana u Nišu.

Svrljig je mesto vrednih radnika, časnih građana i radnih poljoprivrednih proizvođača. Tu je i rođena i ideja o osnivanju seljačke stranke koji su podržali i osnovali , tada aktuelni premijer Dragoslav Avramović i prvi premijer demokratske vlasti Zoran Đinđić.

Naš prvenstveni cilj je jačanje sela i seljaka. Borimo se i borićemo se da poljoprivredni proizvođači dobijaju svoje prave predstavnike u Skupštini Srbije. Svrljig je startovao ličnim primerom izdvojivši iz opštinskog budžeta 38 mliona dinara za fond poljoprivrede. Nastojaćemo da istom merom zastupamo interese sela i seljaka u svim mestima Srbije gde učestvujemo u vlasti.

Naša stranka je u ekspanziji na području Niša gde imamo pet opštinskih odbora i jednog odbornika u Skupštini grada. USS ima opštinske odbore i odbornike u Knjaževcu, gradovima Vojvodine, Mačvi, Centralnoj Srbiji, Aleksincu i  brojnim opštinama. Naša stranka je verifikovala lane preregistraciju i jedina je stranka čije je sedište van Beograda, ali ćemo na sledećim izborima, verujem, imati svoje članove i u Beogradu, konkretno u parlamentu Srbije i bliže u ministarstvu poljoprivrede gde ćemo preko svojih poslanika zastupati interese sela i seljaka, naglasio je predsednik USS Milija Miletić, pozdravljajući goste na slavi.

Miletić je posebno istakao Evropsko opredeljenje USS i čvrstu podršku stranke regionalizaciji Srbije.

Krsnoj slavi prisustvovali su predstavnici i narodni poslanici DSS, SRS, kao i ujedinjenih regiona Srbije , LDP, Niške regije, Pokreta živim za Krajinu, Ujedinjene Srbije i drugih paritija i pokreta.

7 Komentara

  1. Nek vam je srecno gospodo!
    -Šta ste značajno uradili sa tih “38 miliona dinara za fond poljoprivrede”?
    -Dokazite da imate opštinske odbore u nabrojenim gradovima?
    -Šta će na ovo reći Palma,Velja ilić,Rasim ljajić,Čanak,kad vi jadini imate”sedište van Beograda”
    ovo su motorne nebuloze!

  2. napisao si “motorne” a ja sam ti dodao par prideva uz “pero” kao sto su “som*rane nepismeni”, samo sto obrisase ljudi ne znam zasto, al si som*ran

  3. A ti nemas druga posla nego da putem ovog sajta pises neke gluposti i vredjas ljude!Kao sto je poznato,ja te nikad nisam vredjao,niti bilo koga!Ovo sto pisem protiv ove vlasti,to nije upereno protiv nekog pojedinca iz naroda,osim “predsednika” ali i njega ne vredjam na neki banalan i nepristojan nacin, a to svako moze da vidi .I zato,ako nemas sta da napises,nemoj!

  4. Nije Vama cilj gospodo jacanje sela i seljaka..boricete se Vi..da napunita dzepove,da priustite stanove,nove automobile,motocikle,da ostvarite svoje dececke snove..da materijalno obezbedite svoje potomke,a poljoprivredni proizvodjaci nasega kraja nece dobiti nista,ko i do sad sto nisu dobili..ali naivno ce Vam pomoci u ostvarivanju vasih ciljeva..za rad Vasih punih dzepova!!!…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uvek uz svoj narod!

MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Miletić uputio jaku poruku vatrogascima-spasiocima

Poplave 2024

Nove nevolje: Pukla vodovodna cev kod autobuske stanice, kanalizacione cevi blokirane!

VIDEO

Svrljiški vatrogasci-spasioci i radnici JKSP “Svrljig” spašavaju životinje u poplavama

Poplave 2024

Izlivanje Dobre i Pravačke reke ugrozilo naselje Jelašje u Svrljigu

Zona Centar

FK Svrljig dočekuje FK Naša krila iz Belotinca u 25. kolu Zone Centar

Izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIG: Izlazimo na izbore, ali bez saradnje sa SNS i USS!!! (VIDEO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano