Search
Close this search box.
Broj pregleda

Najslušaniji radio

Podeli sa prijateljima:

bubamara svrljigPo anketama slušanosti radija u jugoistočnoj Srbiji, najslušaniji radio jugoistoka je Radio ‚‚Bubamara‚‚ iz Svrljiga. Posebno veliku sliušanost ova radio stanica imala je za vreme Uskršnjih i prvomajskih praznika.

Bogat informativni i kulturno umetnički program ovoj radio stanici doneo je prvo mesto na skali slušanosti u jogistočnoj Srbiji.

Radio ‚‚Bubamara‚‚ , prva svrljiška i jedna od prvih u ovom delu Srbije, 13. maja je obeležiće devetnaestu godišnjicu rada. Radio ‚‚Bubamara‚‚ je 1992. godine počela da emituje samo muzički da bi ubrzo počela da emituje i informativni, a već nekoliko godina i celodnevni program. Program svrljiške Radio stanice moguće je pratiti i preko interneta. Na konkursu za dodelu frekfencija Radio ‚‚Bubamara‚‚ je dobila dozvolu za program na frekfenciji 96,5 MHz .

Jedan komentar

  1. Ovde se nalazevecina Radio i TV stanica sadanjih nekih zvanih drzava ili mozda bolje recenonase Yugoslavije Za vecinu domena potrebna Vam je versija koju mozete na oznacenom linkuuzeti sa date adrese download ..Ocena sajta … RadioBlizine – besplatni …oglasi na net radiju uplata TV oglasa za Srbiju … City NK Radio Uzcaron ivo 24 …ccaron asa O.D Arnovljev Slobodan i Ortak Novi Knezcaron evac …

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uvek uz svoj narod!

MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA: Miletić uputio jaku poruku vatrogascima-spasiocima

Poplave 2024

Nove nevolje: Pukla vodovodna cev kod autobuske stanice, kanalizacione cevi blokirane!

VIDEO

Svrljiški vatrogasci-spasioci i radnici JKSP “Svrljig” spašavaju životinje u poplavama

Poplave 2024

Izlivanje Dobre i Pravačke reke ugrozilo naselje Jelašje u Svrljigu

Zona Centar

FK Svrljig dočekuje FK Naša krila iz Belotinca u 25. kolu Zone Centar

Izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIG: Izlazimo na izbore, ali bez saradnje sa SNS i USS!!! (VIDEO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano