Search
Close this search box.
Broj pregleda

Prvomajski turnir

Podeli sa prijateljima:

vestTradicionalni prvomajski turnir u malom fudbalu održan je i ove godine u svrljiškom selu Lalinac u organizaciji lokalne mesne zajednice.

Na takmičenju su učestvovale četiri ekipe, dve domaće i po jedna iz Niša i Svrljiga a publika je pristigla iz okolnih sela. U ime opštine Svrljig turnitu su prisustvovali predsednik Milija Miletić i predsenica Skupštine opštine Svrljig, Jelena Trifunović. Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa Svrljiga. Takmičenje je proteklo u fer nadmetanju – u takmičarskom duhu  a najbitnije je to što je privuklo dosta mladih tako da je to bila svojevrsna manifestacija druženja, ocenio je predsenik mesne zajednice Lalinac, Dragan Mihajlović.

Kuriozitet turniraje  što je pobednička ekipa uz novčanu nagradu, dobila i pečeno jagnje. Drugo mesto i novčanu nagradu osvojila je ekipa Niša a treće i četvrto podelile  su domaće ekipe.

3 Komentara

  1. Sve laz do lazi.Prvo ako se racuna 50 coveka da je publika sa sve igracima onda je OK.Drugo-predsednik i predsednica su bili svega 10 do 15 min ,sto se kaze u prolazu na turniru,trece-Dragan Mihajlovic nije predsednik mesne zajednice Lalinac.
    Stvarno neznam ko je dao ovu informaciju sajtu.Ubuduce proverite i tek onda postavite-Pozdrav!

  2. Ovo je samo ” da se kaze nesto da se desava u gradu i opštini”!A to je neko lokalno takmicenje, koje je sakupilo jedva dva sela i sada su digli prasinu ko da je finale Lige sampiona!Sramota!

  3. Nije lokalno takmicenje to je tradicionalni turnir koji je nekada ,unazad 20 godina sakupljao po 15-20 ekipa i igrao se cak i po 2 dana.Stvarno je se skupljao narod iz svih okolnih sela,ali tada nije bilo politike ni nikakvog Milije ni Jelene ni Radovana ni Goluba.Niko nije ni pominjao ni SPS,DS,G 17….Okrecalo se jagnje,pilo pivo,slusao Srecko Susic,Juzni Vetar,Saban Saulic,Crvena Jabuka,Merlin,Kerber…I zivelo brate.To se vise nikada nece ponoviti.Sada se okrenuo otac na sina,deda na unuka,cerka na majku-a sve zbog politike i zbog nekog glupog POLITICKOG UBEDJENJA.Da njima tamo nekima bude bolje a nas ko …./Sramota

NAJNOVIJE NA PORTALU

Praznik rada

Prvomajska čestitka predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića

Izbori 2024

Proglašena lista ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra” pod rednim brojem 2

Informacija za građane

Obaveštenje JKSP-a povodom nastupajućih praznika

Politika

Ovo su budući ministri u Vladi Republike Srbije

Izbori 2024

Saopštenje predsednika opštine Svrljig povodom navoda odbornika Petkovića

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano