Svrljiške novine

Broj pregleda

120 novih radnih mesta u Svrljigu – Video –

KalanovicLaganinMileticMitrovicJovicZahvaljujući programu Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja kojim administrira ‚‚Siepa‚‚ u Svrljigu će biti otvoreno novih 120 radnih mesta, što je izuzetno značajno za oživljavanje ovog kraja.

Ugovore Zvonimiru Mitroviću firma ‚‚Montegi‚‚ i Ranku Joviću ‚‚Trilord‚‚ uručila je podpredsednica Vlade zadužena za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić zahvalio se podpredsedniku Vlade Republike Srbije na pružanju adekvatne pomoći za upošljavanje 120 novih radnika u Svrljigu. Nadanja svrljiškog predsednika su da se u narednom periodu, konkretno do kraja ove godine, zaposli bar još stotinak radnika .

Božidar Laganin direktor SIEPA, izrazio je veliko zadovoljstvo što su dva projekta stigla iz Svrljiga. Po njegovim rečima, ova dva projekta donose novu perspektivu ovom gradu. Cilj je motivistai i druge privrednike da se uključe u ovaj program.

Verica Kalanović – Video


NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • postavlja se pitanje:sta proizvode te 2 “kompanije” ovaj prvi, poznat samo svojim komsijama,a ovaj Ranko Jovic,je bio direktor Progresa i ukopao ga je duboko pod zemljom.

  • Ovo su sampioni malverzacija!Uzeti para od kredita,za ljude,i posle godinu dana na ulice.I nova tura, nova garnitura,i tako sve u krug!A naravno,nas Cume je radostan,jer ce da dobije i on deo kolaca,i ima da prica svojim pulenima,”ja sam zaposlio 120 rednika,e to je uspeh!!Zivi bili pa videli,daj Boze da sve to krene ali….

  • SDP rece da ovde nece vise da se oglasi 🙂

    • Koji bre SDP !? Ta stranka ne postoji u Svrljigu jer nisu imali ni izbornu Skupstinu na kojoj bi dobili legitimitet za rad, oni su Cumelina omladina :)))!

  • Pa i sam se pitam:sta je tu “predsednik” pomogao,pa da se hvali time?To nije u njegovom sektoru,nije ni poljoprivreda ni veterina za koju se on zalaze, nego industrijska proizvodnja,nema nikakvih dodirnih tacaka.(osim,mozda,da su mu ti tajkuncici koji to otvaraju,dali neku crkavicu, da ih reklamira i hvali).Pa dobro je poznato,da on dovodi ovde svakakve tipove,ali samo za reklamu.Kad cuju s kim imaju posla,vise mu i ne dolaze!Kada ce Slovenci vise da dodju i da otvore nesto,ovde?Ili bilo koji drugi?Samo dodju da im potpise putni nalog,i zbrisu!

  • Jovic je kreditima unistio Progres i nikakve posledice nije imao zbog toga. S obzirom da je ljudima iz usta uzeo hleb njemu ce Bog da sudi jer za njega sud ne postoji. Svi koji su uzeli nepovratna sredstva od ove proklete drzave za mene nisu biznismeni nego lopovi a u Svrljigu ih ima dosta. Ne zaboravite oteto je prokleto!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *