Broj pregleda

Ostavka

OstavkaPodnosim neopozivu ostavku na funkciju predsednika Opštinskog odbora G17plus Svrljig.

‚‚Skoro godinu dana, opštinskom odboru G17plus u Svrljigu, se nameću, od strane funkcionera G17plus iz Niša a verovatno uz blagoslov viših političkih instanci, razna politička rešenja uz obilje pritisaka kako na mene lično tako i na rukovodstvo stranke u Svrljigu a sve u cilju zadovoljenja političkih interesa pojedinih lidera G17 iz Niša.

Ukratko, opštinskom odboru, Svrljig, je konstantno nametana teza podržavanja tuđih političkih interesa i napominjem uvek na štetu same stranke G17plus u Svrljigu. Napominjem da je pritom apsolutno zaboravljeno na izvorne principe i programska opredeljenja G17 kao jedne savremene proevropske i pre svega demokratske stranke. Na žalost izgleda da je od tih principa ostalo veoma malo i da je sve podređeno kakvom takvom opstanku na političkoj sceni pa i po cenu prodaje svojih sopstvenih ljudi.

Pošto sam ja jedan od osnivača stranke G17plus u Svrljigu i prvi predsednik opštine koju je ta stranka imala u Srbiji nakon dugogodišnjeg sprovođenja politike stranke, neretko i na svoju sopstvenu štetu, smatram da više nisam u mogućnosti da sprovodim ovakvu politiku i na način koji se od mene traži jer smatram da to nema veze sa politikom koju sam zastupao dosad a i ne vidim da se nešto dobro donosi građanima Svrljiga sem prazne priče i sve veće bede. S’tim u vezi sam podneo ostavku na mesto predsednika OO G17plus u Svrljigu kao i ostavku na članstvo u stranci G17plus.

– Ovom prilikom bih se zahvalio svim prijateljima i biračima koji su me podržavali proteklih godina u naporima da Svrljig učinimo boljim mestom za život svih nas‚‚.

S poštovanjem prof.Saša Golubović

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA