Broj pregleda

Karatisti ostvarili dobre rezultate

KARATE Proteklog vikenda, u sportskoj hali u Žitorađi, održan je 5. po redu karate turnir, na kome je učestvovalo preko 400 takmičara iz petnaestak gradova Srbije.

Organizatori ovog takmičenja bili su Karate klub „Pukovac“ iz Pukovca i Karate kluba „Tenši“ iz Žitorađe.
Iako malobrojni, članovi karate kluba „Derven“ iz Svrljiga postigli su zapaženi uspeh kako u katama tako i u borbama.
Nevena Stevanović osvojila je dve medalje: srebrnu u izvođenju kata i bronzanu u borbama, dok je Marjan Milojić trijumfovao u borbama osvijivši svoju prvu zlatnu medalju na takmičenjima.
Po rečima trenera Karate kluba „Derven“ sensei Bijana Pavlovića, za karatiste iz svrljiga tek očekuju značajna takmičenja na državnom prvenstvu, ali uz dobre pripreme očekuje dobre rezultate.
Na ovom turniru učestvovala je i Maja Milošević kao sudija na borilištima.

Proteklog vikenda, u sportskoj hali u Žitorađi, održan je 5. po redu karate turnir, na kome je učestvovalo preko 400 takmičara iz petnaestak gradova Srbije. Organizatori ovog takmičenja bili su Karate klub „Pukovac“ iz Pukovca i Karate kluba „Tenši“ iz Žitorađe.
Iako malobrojni, članovi karate kluba „Derven“ iz Svrljiga postigli su zapaženi uspeh kako u katama tako i u borbama. Nevena Stevanović osvojila je dve medalje: srebrnu u izvođenju kata i bronzanu u borbama, dok je Marjan Milojić trijumfovao u borbama osvijivši svoju prvu zlatnu medalju na takmičenjima.Po rečima trenera Karate kluba „Derven“ sensei Bijana Pavlovića, za karatiste iz svrljiga tek očekuju značajna takmičenja na državnom prvenstvu, ali uz dobre pripreme očekuje dobre rezultate.
Na ovom turniru učestvovala je i Maja Milošević kao sudija na borilištima.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.