Broj pregleda

Ministarka svečano otvorila balon saluZA SAJT 1
Svrljiški rukomoteši sa Ministrom i predsednikom opštine Svrljig


Ministarka za sport i omladinu, Snežana Samardžić Marković danas je svečano otvorila balon salu u Svrljigu.

Svečano je danas otvoren drugi dom za sportiste u Svrljigu. Sportsku balon salu svečano je otvorila Ministarka Snežana Samardžić Marković uz prisutvo opštinskih funkcionera i predsednika opštine Svrljig Milije Miletića.

Po rečima Ministarke ovo je najzdravi način gde može da se provede slobodno vreme, naravno baviti se sportom. Ministarka je takođe naglasila da je zadovoljna učešćem opštine Svrljig u izgradnji ove sportske infrastrukture. Mladi su konačno dobili pravi sportski kutak i u ovoj sportskoj sali su svi dobrodošli.

Miletić je naglasio da je ovo prvi zatvoreni sportski prostor u našoj opštini i da će se težiti ka tome da se izgradi bar još jedno ili dva sportska igrališta kako u opštini tako i u selima.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

Da podsetimo balon:

Našu opštinu balon sala je otkoštala oko 11 miliona dinara

Opština Svrljig je finansirala jedan deo od 5 miliona i 100 hiljada dinara, drugi deo finansiralo je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • konacno otvorena, pravljena ko skadar na bojani, a gde su tribine koje su trebale da budu napravljene unutar sale sa 300 sedecih mesta, ko zna ko se tu ugradio i uzeo pare. Strasno!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *