Search
Close this search box.
Broj pregleda

Projekat “Zdrava svest-zdravo okruženje”

Podeli sa prijateljima:

nalepnicacirilica Kancelarija za mlade Svrljig u saradnji sa Udruzenjem gradjana “ETNOS” Svrljig , počela je sa izvodjenjem projekta “Zdrava svest-zdravo okruzenje”.
Projekat se bavi edukacijom dece i omladine na teme o ekologiji,zastiti zivotne sredine i društveno korisnom radu i trajace do kraja meseca aprila tekuce godine.
Saradnici na projektu su mnogobrojni, kako iz redova lokalne samouprave i drugih državnih institucija, tako i iz redova NVO sektora, tj. gradjanskih organizacija i udruženja , kao i iz redova gradjanstva i privrede.
Tokom projekta bice izvedeno više edukativnih radionica za decu školskog uzrasta na pomenute teme, a finale projekta koje se vremenski poklapa sa nedeljom u kojoj je Dan planete Zemlje biće javna akcija čišćenja prostora S.C.”Pastiriste”, koja ce ujedno biti i obeležavanje tog značajnog svetskog eko-dana.
Projekat se finansira iz sredstava Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije, a preko Centra za razvoj gradjanskog društva “Protecta” iz Niša koja je glavni koordinator na ovom projektu, a sve u okviru projekta MOS-a pod nazivom “Mladi lideri zajedno-Umreživanje i osnaživanje KZM, omladinskih organzacija i neformalnih grupa”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano