Broj pregleda

Registracija poljoprivrednih gazdinstva

poljoprivreda U 2010.godini,upis novih gazdinstava ili obnova registracije već postojećih gazdinstava vrši se od 01.februara do 31.marta, a sam proces registracije i obnove registracije gazdinstava će biti pojednostavljen. Naime,registrovana poljoprivredna gazdinstva će od 2010.godine prijavljivati samo grupe poljoprivrednih kultura koje sade/seju i od 2011.godine poljoprivrednici će vršiti obnovu registracije svog gazdinstva samo ako imaju neke promene. Ukoliko gazdinstva nemaju nikakvu promenu u toku predhodne godine,od 2011.godine neće više morati da dolaze u Upravu za trezor kao što je to bio slučaj predhodnih godina.

Novina kod registracije se odnosi na upisivje stočnog fonda u obrazac obnove gazdinstava gde treba upisati HID-identifikacioni broj farme koji se dobija u Veterinarskoj stanici Svrljig uz ličnu kartu ili pasoš od grla ovaca i krava.

Pozivaju se svi nosioci poljoprivrednih gazdinstava da obnove svoja gazdinstva kako bi mogla da ostvare subvencije od Ministarstva poljoprivrede u 2010.godini.

Opština Svrljig – Poljoprivredna služba

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.