Search
Close this search box.
Broj pregleda

Sedmi dečiji festival 2009,

Podeli sa prijateljima:

decji festival

Do pčetka nove školske godine ostalo je još nedelju dana, a kraj raspusta obeležiće još jedna svrljiška manifestacija ovoga puta posvećena mališanima. U organizaciji Kulturnog centra Svrljig u sredu i četvrtak 26. i 27. avgusta, održaće se sedmi po redu Dečiji festival. Prvog dana festival će početi najmlađi,crtanjem na ulici i u gradskom parku, dok će program biti nastavljen takmičenjima u raznim dečijim disciplinama, takođe na prostoru Gradskog parka.
Prijavljivanje ekipa je u Kulturnom centru do utorka 25. avgusta do 16 časova, ekipa broji 5 članova a broj ekipa koje će se takmičiti je ograničen.
Drugog dana održaće se takmičenje za najbolju masku, a okupljanje dece je u dvorištu Osnovne škole u 16. časova, odakle će kolona svih učesnika u maskembalu krenuti ulicama Svrljiga do Gradskog parka.
Dok žiri bude odlučivao o najuspešnijim i najosmišljenijim maskama u sali Kulturnog centra, sa početkom u 18 i 30, pozorište Pepino iz Niša odigraće predstavu pod nazivom Kafino. Proglašenje pobednika i dodela nagrada oćekuje se oko 19 i 30.
Organizator poziva sve mališane da uzmu učešće na ovogodišnjem Dečijem festivalu, u okviru dečijih igara kao članovi neke ekipe ili kao deo maskembala koji je prošle godine brojao oko tristotine učesnika.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano