Search
Close this search box.
''MOJA SRBIJA''
Broj pregleda

Svrljig predstavio svoju turističku ponudu

Podeli sa prijateljima:

Promotivni karavan “Moja Srbija“ – deo kampanje TO Srbije za leto 2015. ima za cilj promociju turističkih ponuda Srbije na domaćem tržištu.

svrljizani

Tim povodom, opština Svrljig etno postavkom, promotivnim materijalima, belmužom, domaćom hranom i tradicijom predstavila se na štandu u centru Niša.

Promotere svrljiške opštine obišla je predsednica opština Svrljig Jelena Trifunović sa svojim saradnicima.

Očekujemo da što više domaćih gostiju dođe u Svrljig i da se poveća prihod u lokalni budžet, rekla je Jelena Trifunović.

Danas su pored svrljiškog belmuža – čuvenog specijaliteta opštine Svrljig, predstavljeni specijaliteti i iz ostalih opština u okruženju kao što su belopalanačka banica, pirotska peglana kobasica, te manifestacije niški džez festival Nišvil i svrljiška Belmužijada, jedinstvena Ćele kula, svetsko čudo Đavolja varoš kod Kuršumlije i dr.

Jedan komentar

  1. Tako treba da se radi na promociji Svrljiga – sa belmužom medju potencijalne goste. Poštujem to što ste otišli do Niša, ali po mom mišljenju treba da se izadje medju potencijalne goste i u ostalim većim gradovima ove države. Postavljam pitanje čelnicima opštine Svrljig kada će takvu prezentaciju uraditi u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Leskovcu, Vranju i ostalim okružnim centrima. Sada je na vama da pokažete koliko možete tim, ali i drugim načinima da prezentujete turističku ponudu ove opštine. Gde su vam mladi Svrljižani na društvenim mrežama, pa da oni povuku talas mladosti ka Svrljigu, ali i drugim naseljima ove opštine????. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano