Search
Close this search box.
Broj pregleda

KREĆE UKLANJANJE NEREGISTROVANIH VOZILA, PRIKOLICA I DRVA SA JAVNIH POVRŠINA

Podeli sa prijateljima:

Služba za inspekcijske poslove koja radi pri Opštini Svrljig uputila je saopštenje građanima Svrljiga da iz razloga povećane bezbednosti učesnika u saobraćaju, a posebno dece izvrše uklanjanje sa javnih površina neregistrovana motorna vozila, priklolice i sl.

Opstina Svrljig

Saopštenje prenosimo u celosti:

Obaveštavaju se građani opštine Svrljig da iz razloga povaćanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju a posebno dece, uklone sa javnih površina (trotoara, ulica lokalnih puteva) neregistrovana motorna vozila, prikolice, drva za ogrev kako bi izbegli sankcije Službe za inspekcijske poslove, koja će u narednom periodu sprovesti kontrolu. Služba za inspekcijske poslove, rukovodilac Mile Milanović, stoji u saopštenju.

3 Komentara

  1. Zasto obavestenje??? Sta je sledece molba?? Ukor razrednog staresine??
    Radite svoj posao, knjiska i pisite kazne, sami ce posle da sklanjaju kad se udare po dzepu!!!
    Opet mrtvo slovo na papiru, kao i za petarde, zabranjeno, kaznjivo, ali niko to ne sprovodi i niko se toga ne pridrzava… Ova vukoj…na nikad normalno drustvo nece postati….NA ZALOST….

  2. Apsolutno ispravan postupak, medjutim ta ista Sluzba za inspekcijske poslove bi trebala da intervenise ispred domova svojih zaposlenih, tj.konkretno jednog pojedinca. Naime istoimeni (cije ime za pocetak ne bih odmah da navedem) ispred svoje kuce na javnoj povrsini godinama ostavlja svoje poljoprivredne masine veceg gabarita. Nista to nebi smetalo da tu nije okretnica za autobus, i vozaci autobusa veoma cesto imaju problem sa okretanjem istih, cak se desava da decu ne dovezu do sela kada idu vecim autobusom s pravom tvrde da ne mogu da se okrenu, jer jednostavno ne zele da rizikuju da ostete autobus od neku drljacu, plug, zgribac i sta ti vec ne. Ova tvrdnja se moze dokumentovati. Urednik i sam moze potvrditi ovu moju pricu ukoliko se raspita kod sefa Autobuske stanice Svrljig. I kako ne bih dalje duzio pricu, nadam se da ce se problematicni predstavnik Sluzbe za inspekcijske poslove sam prepoznati i jednom za svagda resiti problem prvo ispred svoje avlije, ili ce pojedini zabrinuti mestani poceti da situaciju dokumentuju sami i objaviti je na drustvenim mrezama, ne vidim razlog da je on izuzet, a sutra ce potpisati prijavu i resenje protiv nekog drugog…. i da napomenem da su mestani ovog sela imali ogromnih problema kako bi i u njihovom selu dolazio autobus po decu, jer nisu gradjani nizeg reda. A ujedno mogu slobodno da kazem u ime svih da se zahvaljuju pojedinim predstavnicima Opstinske vlasti, jer su pomogli kako bi i nasa deca mogla da koriste blagodet besplatnog prevoza do skole, kao i deca ostlaih sela, broj dece koji ptuje iz ovog sela nije mali… Sracan pozdrav !!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano