Search
Close this search box.
KULTURA
Broj pregleda

„Jesen Samuraja“ vratio Svrljižane u bioskop

Podeli sa prijateljima:

Jučerašnje dve projekcije filma ‚‚Jesen Samuraja” koje su na bioskopskom platnu u svrljiškom bioskopu Centra za turizam, kulturu i sport bile priređene u 19 i 21h vratile su Svrljižane u bioskop.

ctks

Naime, ovu projekciju pogledalo je 205 građana, odnosno nešto više od 100 Svrljižana gledalo je film u oba termina.

Nastojaćemo da ovo postane stalna aktivnost Centra za turizam, kulturu i sport i da pored bioskopskih premijera uvedemo i prikazivanje pozorišnih predstava, ističe Marko Mladenović za portal ‚‚Svrljiške novine”.

mladenovic
Marko Mladenović, v.d. direktor Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu

Inače, Centar za turizam, kulturu i sport ima u planu da bar jednom, ili čak dva puta mesečno u svom bioskopu prikazuje najnovija izdanja filmova.

Kada su u pitanju predstave, v.d. direktor Centra za turizam, kulturu i sport Marko Mladenović kaže da se trenutno radi na pokretanju dramske sekcije koja će raditi u okviru Centra, a ideja je takođe da se pored svega toga pridoda i odeljenje za kreativno pisanje, što u Svrljigu do sada nije postojalo.

Vredno je istaći da će sredinom novembra meseca biti prikazivan film ‚‚Vojna akademija”. O detaljima, ceni ulaznice i terminima, ‚‚Svrljiške novine” će vas blagovremeno obaveštavati.

3 Komentara

  1. Molim vas da kada sledeći put odlučite da pustite neki film to barem organizujete kao što to radi svaki normalan bioskop. Ne možete da prodajete više karata nego što ustvari ima mesta, a onda kad dođu ljudi koji su na vreme kupili karte, kažete da čekaju sledeću projekciju u 9. Ako je već interesovanje poraslo, trebalo je da prodajete posebno karte za projekciju u 9 sati i onda bi se znalo ko kad dolazi. Ideja je dobra, ali organizacija je bila katastrofa.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano