Search
Close this search box.
Protekle nedelje
Broj pregleda

Održan sastanak Saveta za bezbednost opštine Svrljig

Podeli sa prijateljima:

U kancelariji predsednika opštine Svrljig, Miroslava Markovića, protekle nedelje održan je značajan sastanak Saveta za Bezbednost, posvećen temi polaska dece u školu i prioritetnoj brizi o njihovoj bezbednosti.

Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine
Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine

Na sastanku su se okupili ključni predstavnici lokalnih vlasti, školskih institucija i relevantnih bezbednosnih organa kako bi razgovarali o merama koje treba preduzeti kako bi se osigurala sigurnost dece tokom školske godine. Istaknuta je važnost održavanja bezbednog i sigurnog okruženja u školama, kao i potreba za pojačanim nadzorom školskih ulaza i dvorišta.

Takođe, na sastanku je razmotrena i nedavna situacija koja se odnosila na veću grupu migranata koja je bila locirana i privedena na teritoriji opštine Svrljig. Ova tema je privukla pažnju u zajednici, te je razgovarano o daljim koracima koje lokalna uprava i bezbednosni organi planiraju preduzeti kako bi se obezbedila bezbednost svih građana u kontekstu migrantske krize.

Savet za Bezbednost opštine Svrljig ostaje posvećen zajedničkom naporu kako bi se obezbedila bezbednost dece i svih građana, a dalji koraci će biti preduzeti u cilju jačanja bezbednosnih mera i preventivnih aktivnosti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Veliki spektakl

Za tačno 10 dana sastaju se FK Svrljig i FK Partizan

Sportski dan

Majski turnir u malom fudbalu na novootvorenom mini-pič terenu

Sport

Nova era komfora na stadionu FK Svrljig

Podrška!

Sektor civilne zaštite u Svrljigu herojski se suprotstavio poplavama

Pokret za spas Svrljiga

MITIĆ: Moj savet im je da odmah napuste izborni proces (VIDEO)

Lokalni izbori

Proglašena lista RUSKE STRANKE pod rednim brojem 4

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano