Search
Close this search box.
Saradnja
Broj pregleda

Kamion smećar vredan oko 120.000 evra isporučen svrljiškom komunalcu!

Podeli sa prijateljima:

JKSP ,,Svrljig” Svrljig dobio je novi moderan kamion smećar, zahvaljujući dobroj saradnji Opštine Svrljig i Ministarsrtva zaštite životne sredine Republike Srbije, posredstvom narodnog poslanika Milije Miletića koji je glavna spona između Beograda i Svrljiga. 

Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig'', foto: M.M.
Kamion smećar za potrebe JKSP ,,Svrljig”, foto: M.M.

Kamion vredan oko 120.000 evra dopremljen je u dvorištu komunalca, a primopredaji prisustvovali su predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, narodni poslanik Milija Miletić, direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević i Ivana Hadži Stošić – državna sekretarka u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.
Miletić u razgovoru sa Ivanom Hadži Stošić, foto: M.M.

Saradnja sa resornim ministarstvima rezultira na najbolji mogući način. U ime svih želim da zahvalim Ivani Hadži Stošić, našoj Nišlijki koja prepoznaje probleme malih sredina i ima razumevanja za nas. Ovaj kamion je stigao u veoma važnom trenutku i znatno će doprineti da poslove koje obavlja JKSP ,,Svrljig” budu efikasniji, poručio je Miletić.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je Ministarstvu i državnoj sekretarki na pomoći koju je dobila Opština – konkretno komunalac.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Početkom godine od Ministarstva za nedovoljno razvijena područja dobili smo mali smećar, sada imamo još jedan kamion. Ovo je velika stvar, dva nova kamiona, prethodno smo dobili i kante i kontejnere i želimo da maksimalno podignemo nivo zaštite životne sredine, rekao je Marković zahvaljujući se na donaciji.

Kamion smećar, foto: M.M.
Kamion smećar, foto: M.M.

Na donaciji se zahvalio direktor JKSP ,,Svrljig” Svrljig Jovan Đorđević. Direktor preduzeća koje će gazdovati dobijenom donacijom je istakao da kamion stiže u pravi čas, odnosno u trenutku kada su oba postojeća kamiona u kvaru, te da je popravka istih veoma zahtevna i preskupa.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

Lokalni izbori 2024

Dragi Svrljižani i Svrljižanke, ZNAMO SE!

Politički život

ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLJIG

Info

Svrljižanin novi rektor Univerziteta u Nišu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano