Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ne sejte u tuđim njivama, ne bacajte svoj glas

Podeli sa prijateljima:

Milija u KraljevuU Kraljevu je danas boravio Milija Miletić, predsednik opštine Svrljig i predsednik Ujedinjene seljačke stranke koji je, tom prilikom posetio redakciju Kraljevačkih novosti.
U razgovoru koji će biti objavljen u narednom 214 broju Kraljevačkih novosti u sredu 03.08.2011.godine, Miletić je, između ostalog rekao “Političkom scenom Srbije dominiraju stranke koje se sela i seljaka sete samo pred izbore. Za razliku od njih mi sa selom i seljakom imamo svakodnevni kontakt i zajednički život. Iz te zajedničke muke je poizašla potreba da izađemo sa novo političkom ponudom koju u sebi nosi Ujedinjena seljačka stranka Srbije a koju bih ,danas, pokušao da sažmem  kroz poruku seljacima Srbije-Ne sejte u “tuđim njivama”, ne bacajte svoj glas uludo. Glasajte za Ujedinjenu seljačku stranku i omogućite da u skupštnama, na svim nivoima, o selu i poljoprivredi odlučuju oni koji od poljoprivrede žive”

Milija Miletić je govorio i o tradicionalnoj kulturno-turističkoj manifestaciji “Belmužijada” koja se ove godine u Svrljigu održava 5,6 i 7. avgusta pozvavši kraljevčane da dođu i uvere se u lepote i specijalitete svrljiškog kraja”

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano