Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ne sejte u tuđim njivama, ne bacajte svoj glas

Podeli sa prijateljima:

Milija u KraljevuU Kraljevu je danas boravio Milija Miletić, predsednik opštine Svrljig i predsednik Ujedinjene seljačke stranke koji je, tom prilikom posetio redakciju Kraljevačkih novosti.
U razgovoru koji će biti objavljen u narednom 214 broju Kraljevačkih novosti u sredu 03.08.2011.godine, Miletić je, između ostalog rekao “Političkom scenom Srbije dominiraju stranke koje se sela i seljaka sete samo pred izbore. Za razliku od njih mi sa selom i seljakom imamo svakodnevni kontakt i zajednički život. Iz te zajedničke muke je poizašla potreba da izađemo sa novo političkom ponudom koju u sebi nosi Ujedinjena seljačka stranka Srbije a koju bih ,danas, pokušao da sažmem  kroz poruku seljacima Srbije-Ne sejte u “tuđim njivama”, ne bacajte svoj glas uludo. Glasajte za Ujedinjenu seljačku stranku i omogućite da u skupštnama, na svim nivoima, o selu i poljoprivredi odlučuju oni koji od poljoprivrede žive”

Milija Miletić je govorio i o tradicionalnoj kulturno-turističkoj manifestaciji “Belmužijada” koja se ove godine u Svrljigu održava 5,6 i 7. avgusta pozvavši kraljevčane da dođu i uvere se u lepote i specijalitete svrljiškog kraja”

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano