Search
Close this search box.
Broj pregleda

Susreti sela definitivno 15.juna

Podeli sa prijateljima:

slika1

Održan je treći radni sastanak posvećen ponovnom organizovanju kulturno – zabavne i turističke manifestacije „Susreti sela 2011“.

Najviše se diskutovalo o propozicijama, koje je predložio Organizacioni odbor i to u delu kulturno – zabavnog programa, ali su nakon malih korekcija, propozicije jednoglasno usvojene od strane predstavnika sela koje ove godine učestvuju na ovoj manifestaciji.

Kompletan program pripremiće Beloinje i Drajinac, dok će i ostali učesnici pokušati da se što bolje pripreme. Takođe je predviđeno propozicijama da svako selo jednom bude domaćin, a jednom gost.

Što se tiče sportskog dela, takmičenje će se organizovati u tri discipline: nadvlačenje konopca, bacanje kamena s ramena i skok u dalj, a bodovi koji budu osvojeni, neće se zbrajati u generalnom plasmanu ekipa, već će predstavljati nezavisnu celinu.

U slučaju da dve ili više ekipa, na kraju takmičenja osvoje isti broj bodova, u kulturno-zabavnom programu, odlučivaće bodovi u kvizu znanja, dok će u sportskom delu odlučivati rezultati osvojeni u pojedinačnim disciplinama.

Za predsednicu Organizacionog odbora ovogodišnjih Susreta sela izabrana je Jelena Trifunović, predsedica Skupštine opštine Svrljig. Na kraju je dogovoreno da se odmah krene sa pripremanjem programa da bi sve ekipe bile spremne do 15. juna. Do ovog datuma znaće se i datumi održavanja takmičenja po selima, a članovi Organizacionog odbora obilaziće ekipe i pratiti njihov rad.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

Srpska napredna stranka i koalicioni partneri predali izbornu listu za lokalne izbore u Svrljigu

Promo

Novi obrazovni smerovi u svrljiškoj srednjoj školi zainteresovali osnovce – očekuje se upis većeg broja učenika

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano