Search
Close this search box.
Broj pregleda

Najslušaniji radio

Podeli sa prijateljima:

bubamara svrljigPo anketama slušanosti radija u jugoistočnoj Srbiji, najslušaniji radio jugoistoka je Radio ‚‚Bubamara‚‚ iz Svrljiga. Posebno veliku sliušanost ova radio stanica imala je za vreme Uskršnjih i prvomajskih praznika.

Bogat informativni i kulturno umetnički program ovoj radio stanici doneo je prvo mesto na skali slušanosti u jogistočnoj Srbiji.

Radio ‚‚Bubamara‚‚ , prva svrljiška i jedna od prvih u ovom delu Srbije, 13. maja je obeležiće devetnaestu godišnjicu rada. Radio ‚‚Bubamara‚‚ je 1992. godine počela da emituje samo muzički da bi ubrzo počela da emituje i informativni, a već nekoliko godina i celodnevni program. Program svrljiške Radio stanice moguće je pratiti i preko interneta. Na konkursu za dodelu frekfencija Radio ‚‚Bubamara‚‚ je dobila dozvolu za program na frekfenciji 96,5 MHz .

Jedan komentar

  1. Ovde se nalazevecina Radio i TV stanica sadanjih nekih zvanih drzava ili mozda bolje recenonase Yugoslavije Za vecinu domena potrebna Vam je versija koju mozete na oznacenom linkuuzeti sa date adrese download ..Ocena sajta … RadioBlizine – besplatni …oglasi na net radiju uplata TV oglasa za Srbiju … City NK Radio Uzcaron ivo 24 …ccaron asa O.D Arnovljev Slobodan i Ortak Novi Knezcaron evac …

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politički život

ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLJIG

Info

Svrljižanin novi rektor Univerziteta u Nišu

Tirana

Miletić učestvovao na 63. sednici Parlamentarne skupštine Crnomorske ekonomske saradnje

Izbori 2024

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Proglašena lista ,MI SNAGA NARODA, PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ – SVRLJIG”

Odlična vest!

Vrtić u Drajincu dobio odlične uslove za boravak dece (FOTO+VIDEO)

Slava

Srećna slava Poljobranija, obeležen Sveti Atanasije Veliki u Plužini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano