Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ostavka

Podeli sa prijateljima:

OstavkaPodnosim neopozivu ostavku na funkciju predsednika Opštinskog odbora G17plus Svrljig.

‚‚Skoro godinu dana, opštinskom odboru G17plus u Svrljigu, se nameću, od strane funkcionera G17plus iz Niša a verovatno uz blagoslov viših političkih instanci, razna politička rešenja uz obilje pritisaka kako na mene lično tako i na rukovodstvo stranke u Svrljigu a sve u cilju zadovoljenja političkih interesa pojedinih lidera G17 iz Niša.

Ukratko, opštinskom odboru, Svrljig, je konstantno nametana teza podržavanja tuđih političkih interesa i napominjem uvek na štetu same stranke G17plus u Svrljigu. Napominjem da je pritom apsolutno zaboravljeno na izvorne principe i programska opredeljenja G17 kao jedne savremene proevropske i pre svega demokratske stranke. Na žalost izgleda da je od tih principa ostalo veoma malo i da je sve podređeno kakvom takvom opstanku na političkoj sceni pa i po cenu prodaje svojih sopstvenih ljudi.

Pošto sam ja jedan od osnivača stranke G17plus u Svrljigu i prvi predsednik opštine koju je ta stranka imala u Srbiji nakon dugogodišnjeg sprovođenja politike stranke, neretko i na svoju sopstvenu štetu, smatram da više nisam u mogućnosti da sprovodim ovakvu politiku i na način koji se od mene traži jer smatram da to nema veze sa politikom koju sam zastupao dosad a i ne vidim da se nešto dobro donosi građanima Svrljiga sem prazne priče i sve veće bede. S’tim u vezi sam podneo ostavku na mesto predsednika OO G17plus u Svrljigu kao i ostavku na članstvo u stranci G17plus.

– Ovom prilikom bih se zahvalio svim prijateljima i biračima koji su me podržavali proteklih godina u naporima da Svrljig učinimo boljim mestom za život svih nas‚‚.

S poštovanjem prof.Saša Golubović

3 Komentara

  1. Pametna odluka prijatelju bice mesta za tebe i kod nas kad dodjemo na vlast posle izbora!Dobar si ti covek ali si u pogresnoj stranci bio.Ti si bio dobar stranci dok si bio predsednik a sad ispade da im je Souic bolji jer se bolje kotira na politickoj sceni Svrljiga.Obecavaju mu kule i gradove ali zajebace i njega kad ga iskoriste jer je on neuk i nepimen covek za razliku od tebe!

    1. E da je u jednoj pogresnoj stranci bio pa i da prodje nekako. Prvo je bio u SPS pa G17. Sad ce verovatno da predje u neku trecu i tako ce jedni te isti ljudi da nastave da se vrte na vlasti i da se fatiraju. Mada se ovaj profesor toliko nafatirao da vise ne mora ni da se bavi politikom. Odradio je svoje.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Slavski dan

Drugi dan Uskrsa obeležen litijom i Svetom liturgijom u Lalincu

Sport

Fudbalski klub Svrljig obeležio Đurđevdan (FOTO+VIDEO)

Litija

Đurđevdan – seoska slava Okruglice

Svrljig

Klub navijača Crvene zvezde obeležio slavu Đurđevdan

Poletarac

Krenuo upis dece u Predškolsku ustanovu za radnu 2024/2025. godinu

Srbi i Rusi braća zauvek!

Ruska stranka predala izbornu listu – Učestvuje na lokalnim izborima u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano