Search
Close this search box.
POLJOPRIVREDA
Broj pregleda

Miletić posetio Matejevačku berbu i razgovarao sa Ministarkom poljoprivrede

Podeli sa prijateljima:

Treća po redu ,,Matejavačka berba“ manifestacija koju organizuje niška gradska opština Pantelej u saradnji sa Udruženjem građana za unapređenje života na selu u Donjem Matejevcu, održana je u subotu.

Picture 025

U znak podrške naporima da se podstakne revizalizacija nekad ćuvenog niškog vinogorja ovogodišnju manifestaciju podržala je svojim prisustvom i ministarka poljoprivede Snežana Bogosavljević Bošković koju je u ime Odbora za poljoprivreu pratio narodni poslanik Milija Miletić.

Miletić je pozdravljajući skup vinogradarima poželeo srećnu i berićetnu ovogodišnju berbu čiji je početak upravo najavljen ovom manifestacijom održanom na platou ispreed Zadržnog doma u Donjem Matejevcu uz promociju prvog ubranog grožnja,folklor i prigodnu izložbu tradicionalnih jela i pića iz ovog kraja.

Manifestaciji su prisustvovali i predstavnici niških gradskih opština,gradonaćelnik Niša dr. Zoran Perišić i brojni gosti iz regiona.

2 Komentara

  1. Dobar potez poslanika Miletića, kada je krenuo sa ministarkom poljoprivrede na tu manifestaciju u Donje Matejevce. Treba pomovisati Svrljig kod gradskih opština Niša, jer su stanovnici ciljna grupa koju još više i bolje treba privući za učešće u svim manifestacijama na teritoriji opštine Svrljig. Naravno, treba biti uz ministarku poljoprivrede gde god je to moguće pošto time predsednik USS dobija mogućnost da se njegova stranka promoviše, uz dobro kotirani kadar SPS kao koalicionog partnera u sadašnjoj Vladi R.Srbije. Mudrica je Miletić bio i ostao kada je reč o pažljivoj promociji USS, pored većih i značajnijih partija na političkoj sceni Srbije. Živeo Svrljig!!!!.

  2. Neka poslanik dovede makar jednog investitora i neka taj investitor zaposli makar jednog Svrljižanina, učiniće svome mestu veliku uslugu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

Srpska napredna stranka i koalicioni partneri predali izbornu listu za lokalne izbore u Svrljigu

Promo

Novi obrazovni smerovi u svrljiškoj srednjoj školi zainteresovali osnovce – očekuje se upis većeg broja učenika

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano