Search
Close this search box.
Broj pregleda

Prostakluk u gradskom parku

Podeli sa prijateljima:

Isčupane parkovske klupe, i to iz betona, dokaz su da među nama još uvek postoje prosti i nekulturni ljudi, jednom rečju vandali. 

Klupe u gradskom parku ( Foto: D.Kostić )

Ovo je treći ili četvrti put da naš park na ovakav ili sličan način strada. Šetači i posetioci parka ogorčeni ovakvim vandalskim postupkom, za sada nepoznatog počinioca, nadaju se u istrajnost nadležnih koji bi trebalo po svaku cenu da preduzmu i pooštre mere zaštite ‚‚srca našeg grada‚‚.

klupe

( Foto: D.Kositć)

U predhodnom periodu, park je poprilično dobio na izgledu. Od sredstava iz Ministarstva i NIP-a Popločane su staze, JKSP je uzeo obavezu da preuredi klupe i obnovi igračke, ali  i da održava zelenilo u krugu parka. Naši mladi sugrađani okupljeni oko organizacije ‚‚Eko rendžeri‚‚  a u okviru akcije ‚‚Gradski park – srce grada‚‚  kampovali su u gradskom parku i provodili prelepe trenutke uz igru i pesmu. Bilo je reči da se park obogati i tribinama, tzv.letnjom pozornicom koja bi služila za održavanje manifestacija poput Dečijeg  festivala. Ali očigledno sve ovo što smo naveli, počiniocima ovog vandalskog čina, ne znači apsolutno ništa, oni prosto ne brinu za svoju okolinu, i ne vole svoj park.

unistitli park

Ovom prilikom apelujemo nadležnim organima da što pre preduzmu mere i zaštite gradski park.

10 Komentara

  1. Ovo je sramota,zamolio bih policajce da uzmu da obidju taj park u kasnim satima pocevsi od 12 do 5 ujutru pa za usi pa u sup na ispitivanje i na samaranje,na sta ovo lici ovo je sramota ruglo grada

  2. Sramota,Aco upravu si,neka policija obilazi park nocu,a stanu ispred rampe i vode politiku “rekal kazala”a lokalna vlast treba da uvde ko u Beogradu da nema prodaje alkohola od 22do 06,jer je bas najvise flasa od piva!!!

  3. Sto se ne uvede policijski cas,pa da vidimo ko ce da skita:),magnus pa stvarno brate dremaju kod rampu ili se nabutaju u kola kod pumpu pa sede tamo dremaju,treba da obilaze park neka idu i u civilu pa da se vidi ko sta radi

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Srpska napredna stranka i koalicioni partneri predali izbornu listu za lokalne izbore u Svrljigu

Promo

Novi obrazovni smerovi u svrljiškoj srednjoj školi zainteresovali osnovce – očekuje se upis većeg broja učenika

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano