Search
Close this search box.
Sportske vesti
Broj pregleda

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

Podeli sa prijateljima:

Fudbalski klub Svrljig u saradnji sa Klubom navijača Partizana uspešno je obeležio 47. godišnjica odigravanja prijateljske utakmice između FK Partizan i FK Svrljig.

441199761 768504885265308 126469739143017735 n

U tu svrhu organizovana svečanost, a delegaciju crno-belih su ugostili predsednik opštine, Miroslav Mirković i predsednik Sportskog saveza, Borislav Milenković.

FK Partizan su na ovom događaju predstavljali član Upravnog odbora, Dragan Trailović, predsednik Pravne komisije kluba, Dragan Palibrk, bivši igrači Aco Trifunović, Rade Zalad i Predrag Jusić, koji je te 1977. godine branio za Partizan na utakmici u Svrljigu, te aktuelni prvotimci Nemanja Trifunović i Bojan Kovačević.

Pristalice Partizana iz Svrljiga, Knjaževca, Niša i okolnih mesta sa Bobanom Petrovićem predsednikom Udruženja navijača crno-belih, dočekali su klupski autobus sa omladincima crno-belog tima koji su predvođeni trenerima Srđanom Golovićem i Đorđijem Ćetkovićem odigrali prijateljski meč protiv ekipe iz Svrljiga i tom prilikom proslavili pobedu na gostovanju 7:3 (2:2).

Trener plavo-belih Nebojša Milićević može biti zadovoljan prikazanom igrom svog kombinovanog sastava koji je mogao pored ova tri pogotka da postigne bar još dva gola koja bi smanjila prednost beogradskog tima.

Tom susretu je prisustvovalo oko 2.500 navijača koji su napravili sjajnu atmosferu i posle meča bili u prilici da dobiju autograme i slikaju se sa igračima, a pre početka utakmice je intonirana himna Bože pravde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano