Search
Close this search box.
Hronika
Broj pregleda

Saobraćajna nezgoda kod skretanja za Beloinje (FOTO/VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Juče oko 17:50 sati, na putu ka Staroj planini, kod skretanja za sela Beloinje, došlo je do ozbiljne saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba povređena.

Saobraćajka, foto: M.M.
Saobraćajka, foto: M.M.

Prema izveštaju policije, vozač automobila, model “Mercedes”, zbog još uvek nepoznatih razloga izgubio je kontrolu i sleteo sa puta, završavajući svoj put u obližnjim njivama. Na licu mesta moglo se videti da je vozač automobilom udario najpre u staru banderu pored puta, a potom kroz šiblje sleteo u njivu. Šteta na vozilu je bukvalno totalna – automobil je potpuno smrskan i totalno slomljen.

Povređeni vozač, star 32 godine, je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu, a detalji o stepenu povreda nisu trenutno dostupni.

Na licu mesta uviđaj je izvršila policija.

3 Komentara

  1. Nije kontrolu izgubio automobil, nego vozač. Vozač je onaj koji kontroliše, ili bi bar trebalo, automobil.
    Svašta. Nadam se da je dobro i želim mu brz i potpun oporavak a ovaj događaj neka mu bude opomena. I ne samo njemu. Svima koji misle da je veliko umeće sesti u jak automobil i nagaziti papuču gasa u patos. Umeće je kontrolisati automobil i sebe. Težite tome pa ćete biti vizači, ovako ste samo usijane glave i potencijalne ubice i samoubice na drumu. Ako mislite da ste strahovito dobri, postoje trke, pa tamo dokažite koliko ste superiorni i sposobni. Inače ispadate glupi i nesposobni vozači kojima je uvek neko drugi kriv.

    1. Tako i piše, nego uvek nešto mora da se komentariše. Da li je vozač imao alkohol u krvi, to je problem, da li je ugrozio bezbednost ostalih i to je problem. Bitno je da je glava na ramenima, ali zamislite situaciju da je neko išao tu biciklom, motorom, frezom, pa taj bih bio sravnjen sa zemljom. Neka vozač preživi i bude živ i zdrav, a onda da mu se adekvatno sudi za ovo šta je napravio.

  2. Nešto što veze nemate o čemu se radi i o kome se radi,.. Niko nije ugrožen bitno, živ i zdrav vozač, izgubio kontrolu zbog ne ispravnosti vozila ako vas baš interesuje aa deonica puta je takva, išao 80km i to je to.. Neznam šta se odma komentatiše nešto tu..

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano