Search
Close this search box.
Dobra vest
Broj pregleda

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Podeli sa prijateljima:

Opštinski Odbor Srpske Napredne Stranke (SNS) Svrljig odazvao se apelu lokalnog odbora udruženja “Kola srpskih sestara” iz Svrljiga, pruživši podršku petočlanoj porodici Ćirić iz Manojlice.

Foto: Srpska napredna stranka Svrljig
Foto: Srpska napredna stranka Svrljig

Aktivisti su donirali belu tehniku, koju su obezbedili sredstvima prikupljenim iz ličnih izvora. Uručenju neophodnih sredstava za svakodnevni život prisustvovali su članice udruženja “Kola Srpskih sestara”, kao i potpredsednici OO SNS Svrljig, Igor Davidović i Mladen Mitić.

Davidović je istakao da će uvek podržavati ovakve inicijative, naglasivši da će u narednom periodu obići sva sela kako bi aktivisti Srpske napredne stranke pružili pomoć onima kojima je najpotrebnija. Tokom razgovora sa porodicom Ćirić, sagledani su i drugi načini pomoći u poboljšanju njihovog kvaliteta života i socijalnog statusa.

Domaćin Oliver Ćirić izrazio je zahvalnost za gest podrške, naglasivši koliko im ovaj vid pomoći znači, posebno u trenutnoj situaciji. Istakao je da im je svaki oblik pomoći od izuzetnog značaja.

Ova humanitarna akcija predstavlja samo jednu u nizu aktivnosti humanitarnog karaktera koje će OO SNS Svrljig sprovoditi i u budućnosti, s ciljem pružanja podrške najugroženijim porodicama u lokalnoj zajednici.

3 Komentara

  1. Opet politička igra pred izbore. Doniraju bele tehnike da skupljaju političke poene, a šta posle? Daju peškir dok se kamera vrti, a zaboravljaju na te ljude čim odu. Trebalo bi da rade na rešavanju sistemskih problema, ne samo da dele poklone kad im treba pažnja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano