Search
Close this search box.
Sport
Broj pregleda

FK Svrljig bez golova u prvoj pripremnoj utakmici protiv OFK Niša

Podeli sa prijateljima:

Fudbalski klub Svrljig odigrao je svoju prvu pripremnu utakmicu u nedelju, 11. februara, protiv ekipe OFK Niš na gradskom stadionu u Svrljigu.

Detalj sa utakmice, foto: M.M.
Detalj sa utakmice, foto: M.M.

Prvo poluvreme bilo je ujednačeno, bez izglednih šansi na obe strane. Pred sam kraj meča Nišlije su promašile zicer, a lopta je munjevito završila udarcem u stativu, pored čuvara mreže Boška Markovića.

Drugi deo meča krenuo je malo dinamčinije, ali je utakmica završena bez golova, iako su gosti iz Niša imali priliku da povedu na početku drugog poluvremena kada je golman Svrljiga, Luka Marinković Beli, zaustavio udarac sa bele tačke. Marinković je pokazao impresivne veštine, braneći penal i oduševio sve prisutne.

Nakon toga, OFK Niš je imao još jednu priliku, ali se mladi Marinković ponovno istakao svojom odbranom. Do kraja meča nije bilo značajnih prilika za gol, s obzirom na to da su ključni igrači u veznom redu Svrljiga, poput Ilijića, Nedeljkovića, Prokića i Dimitrijevića, izostali iz tima.

Novi trener plavo-belih, Nebojša Milićević, bio je zadovoljan prikazanom igrom protiv ozbiljne ekipe poput OFK Niša, posebno jer se Svrljig trenutno oslanja 80% na svoje lokalne igrače.

Naredni mečevi su zakazani za vikend, sa utakmicom protiv ekipe “Radnički 2020” u subotu, a potom odmah u nedelju protiv ekipe “Mladost”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano