Search
Close this search box.
Zbogom Miloja!
Broj pregleda

Emotivno oproštajno okupljanje u Svrljigu: Sveća za Dejana Milojevića

Podeli sa prijateljima:

U subotu je Svrljig bio poprište duboko emotivnog oproštaja od nekadašnjeg igrača KK Partizana, Dejana Milojevića Miloje.

Poslednji pozdrav velikom Miolji, foto: B.M. / grupa Grobari Svrljig
Poslednji pozdrav velikom Miolji, foto: B.M. / grupa Grobari Svrljig

Klub navijača Partizana iz Svrljiga organizovao je skup koji je okupio građane, sportske radnike, sportiste i pristalice i članove ostalih klubova, pozivajući ih da zajedno odaju počast preminulom košarkašu.

Okupljanje je počelo u 11 sati ispred Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Svrljigu, gde su prisutni izrazili svoje duboko saučešće porodici Milojević i zajednički odali poštu nekadašnjem igraču.

U znak sećanja, prisutni su minutom ćutanja odali poštu preminulom Dejanu Milojeviću, upalivši sveće koje su ozarile pripratu crkve.

Dejan Milojević, rođen 15. aprila 1977. godine u Beogradu, ostavio je neizbrisiv trag u svetu košarke. Svoju karijeru započeo je u KK Beovuk kod trenera Miše Lakića, a tokom igračke karijere nosio je dresove renomiranih klubova poput FMP-a, Budućnosti Podgorica, Valensije i Galatasaraja. Ipak, najduži deo svoje karijere proveo je u redovima KK Partizan, gde je stekao neizmernu ljubav navijača.

Njegov odlazak 17. januara 2024. godine u Solt Lejk Sitiju ostavio je prazninu u svetu sporta, ali i u srcima svih koji su ga poznavali.

Klub navijača Partizana iz Svrljiga, u saradnji s građanima, želi da sačuva uspomenu na Dejana Milojevića Miloju kao velikog sportistu i čoveka.

Ovim okupljanjem Svrljig je poslao snažnu poruku jedinstva i podrške u teškim trenucima, dok će sećanje na Dejana Milojevića živeti kroz svetlost paljenih sveća i zajedničkih trenutaka oproštaja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano