Search
Close this search box.
Gradi se fabrika iz temelja!
Broj pregleda

MARKOVIĆ: Opozicija nije podržala otvaranje novih radnih mesta u Svrljigu (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, održao je danas konferenciju za medije kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo povodom dešavanja na nedavnoj sednici Skupštine opštine Svrljig. Marković je istakao da je opozicija odbila podržati otvaranje novih radnih mesta u opštini.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine

Marković je obavestio građane o usvajanju Plan generalne regulacije opštine Svrljig, što uključuje planove za nove industrijske zone. On je posebno naglasio da će jedna lokalna firma proširiti svoje kapacitete, a beogradska firma “Eurocomfort” će otvoriti dodatnih 100 radnih mesta, što bi donelo značajan napredak za opštinu.

Predsednik opštine je izrazio razočaranje što opozicija nije podržala ove inicijative za otvaranje novih radnih mesta i napredak Svrljiga.

Marković je kritikovao opoziciju, optužujući ih da se bave samo politikom i ne gledaju u budućnost. Naglasio je da su takve prilike retke i da bi opština mogla da ispusti ovu dragocenu priliku zbog političkih igara.

Ovo dešavanje jasno ističe razlike između vlasti i opozicije u opštini Svrljig i pokazuje potrebu za konstruktivnim dijalogom i saradnjom kako bi se postigao napredak i boljitak za sve građane, zaključeno je na konferenciji.

Oni koji stalno se pozivaju da su za boljitak su pokazali pravo lice i bave se samo politikom i ne gledaju u budućnost. Ovakve šanse se dešavaju jednom u ko zna koliko godina i mi smo mogli da ispustimo ovu priliku zbog nečijih jeftinih političkih poena, poručio je Marković.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano