Search
Close this search box.
Beograd
Broj pregleda

MILETIĆ SE SASTAO SA DELEGACIJOM IZ SLOVENIJE: Dođite na jugoistok Srbije i Staru planinu! (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Republikom Slovenijom, Milija Miletić, se sastao sa delegacijom Poslaničke grupe prijateljstva sa Republikom Srbijom u Državnom zboru Slovenije na čelu sa Lenom Grgurevič, predsednicom Grupe prijateljstva sa Srbijom.

Foto: T.S.
Foto: T.S.

Miletić je pozdravio delegaciju iz Slovenije i istakao da Grupa prijateljstva, na čijem je čelu, beleži porast broja članova:

– Poslanička grupa prijateljstva sa Republikom Slovenijom broji 83 člana, što govori da je veliko interesovanje narodnih poslanika da se održe bliske veze naroda – istakao je Miletić.

Kako je Miletić naveo, ekonomska saradnja je sve veća, sa tendencijom rasta I zahvalio se Sloveniji na broju investicija u Srbiji.

– Postoji veliki broj preduzeća iz Slovenije koja posluju u Srbiji, takođe, postoje i preduzeća iz Srbije koja uspešno posluju u Republici Sloveniji. Potrebno je da nastavimo ovako dobru ekonomsku saradnju i da je proširimo u drugim oblastima – kazao je Miletić.

Predsednik Grupe prijateljstva sa Republikom Slovenijom je pozvao delegaciju iz Slovenije da posete Staru planinu i jugoistok Srbije, ističući da je ovaj deo Srbije veliki turistički potencijal.

Predsednica Grupe prijateljstva sa Srbijom Državnog zbora Republike Slovenije, Lena Grgurevič, se zahvalila na gostoprinstvu I istakla da dva naroda dele zajedničku istoriju, ali da imaju I zajedničke ciljeve kojima teže u budućnosti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano