Svrljiške novine

e-Agrar
Broj pregleda

MILETIĆ: Amandmanima koje sam podneo ćemo poboljšati Zakon o podsticajima u poljoprivredi! (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je govoreći o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i rurarnom razvoju rekao da će amandmanima, koje je podneo, pokušati da se zakon više prilagodi svim poljoprivrednicima.

Govoreći o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi Miletić se osvrnuo na e-Agrar:

– e-Agrar je dobar, odličan, i potreban je da naši ljudi mogu lakše da konkurišu za javne pozive, da nemaju potrebu da dolaze često do svojih matičnih mesta po papire. Lakše je da uradimo preko e-Agrara. Ali veliki broj naših seoskih područja nemaju adekvatnu snagu električne energije, a o internetu da ne govorimo – upozorava Miletić.

Kako je kazao, zbog mogućih problema poljoprivrednih proizvođača iz nerazvijenih područja, kada je e-Agrar u pitanju, podneo je amandmane.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: privatna arhiva
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: privatna arhiva

– Podneo sam amandmane, konkretno da se poljoprivrednim proizvođačima iz nerazvijenih područja da duži vremenski period u kojem bi se prilagodili novinama – kazao je Miletić.

Miletić je, takođe, podržao Predlog zakona o elektoronskim komunikacija, kojim se predviđa da će do 2025. godine svako selo imati internet:

– Danas postoji veliki problem sa internetom u selima, kao i sa mobilnom mrežom. Podržavam zalaganje da do 2025. godine svako selo ima pristup internetu – rekao je Miletić.

Miletić je na početku skupštinskog izlaganja čestitao Ramazanski bajram svim vernicima islamske veroispovesti

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *