Search
Close this search box.
Prenosimo u celosti
Broj pregleda

Restoran ,,Kapija Svrljiga” izdala saopštenje za javnost

Podeli sa prijateljima:

Prenosimo vam u celosti saopštenje za javnost restorana ,,Kapija Svrljiga” povodom raznih špekulacija na društvenim mrežama.

Kapija Svrljiga 17

Postovani prijatelji restorana Kapija Svrljiga i gradjani Svrljiga,

Povodom prijave Doma zdravlja u Svrljigu po kojoj je navodno u nasem restoranu doslo do trovanja hranom 13-oro zaposlenih na proslavi od 11.03.2023. god. izdajemo sledece saopstenje;

U nasem objektu je istog dana po prijavi izvrsena vanredna sanitarna kontrola od strane Sanitarne inspekcije, Instituta za veterinu Nis i Instituta za javno zdravlje u Nisu.

Uzorkovana je hrana i voda u objektu, uzeto je 20 briseva iz kuhinje i sanka. Svi zaposleni su odmah upuceni na vanredni sanitarni pregled u Nis.

Danas su stigli rezultati vanrednog inspekcijskog nalaza. Svi nalazi su UREDNI pocevsi od zdravstvene ispravnosti namirnica, deklaracija vazecih atesta i rokova proizvodnje, briseva kao i sanitarnih pregleda svih zaposlenih.

Ovim stavljamo tacku na javne optuzbe da su zaposleni “otrovani” hranom u nasem restoranu. Svi oni koji su i bez ijednog dokaza preko drustvenih mreza sirili neistine i dezinformacije i time naneli nemerljivu stetu nasem kolektivu su evidentirani, a nas tim advokata ce postupiti u dogovoru sa nama.

Ocekujemo od rukovodstva Doma zdravlja u Svrljigu da se nakon svih nalaza nadleznih institucija oglasi i uputi javno izvinjenje nasem restoranu, ljudima koji rade ovde i koji su u njihovom rodnom Svrljigu doziveli najveca ponizenja, kao i nasoj porodici. Ishitrenom prijavom i unapred donetom presudom u javnosti, bez da ste sacekali ijedan rezultat (makar jedan nalaz vasih lekara da ste imali) uznemirili ste javnost neistinama. Nas tim advokata ce, takodje, zbog nezavidne situacije u koju ste nas doveli vasim nepromisljenim postupkom, podneti pojedinacnu tuzbu protiv radnika Doma zdravlja u Svrljigu koji su na drustvenim mrezama sirili neistine, dok cemo pravdu i odstetu od kolektiva Doma zdravlja potraziti na sudu.

Ne zelimo ni da komentarisemo da su rezultati analiza namesteni po partijskoj liniji kako sada krecu izgovori glasnogovornika koji nisu srecni danasnjim rezultatima jer time direktno prozivate strucnjake, lekare i inspektore koji su savesno, do kraja po svim propisima i zakonima odradili svako svoj deo posla.

Zahvaljujemo kolegama na podrsci i onima koji su verovali u nas jer znaju kako radimo i vodimo racuna o svakom gostu.

S postovanjem,

Kapija Svrljiga

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano